Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisindeki telaşın sebebini anlattı!

Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisindeki telaşın sebebini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı geçen Camdaki Kız dizisi bilindiği üzere Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyor… Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok iyi reytinglerle geçti…

İkinci sezon için yeniden bir araya gelen ekip yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Dizinin 10. bölümü de 9 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi ve yine sosyal medyada binlerce mesaj paylaşılarak, Camdaki Kız gündemin ilk sırasına yerleşti.

Dizinin setinde ise tüm ekip ikinci sezon başlangıcı nedeniyle bir hayli heyecanlıydı… Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve aşılarını olduğu için de hafif atlattığını söyleyen Enis Arıkan, yayın günü setten görüntüler paylaştı.

Dizinin oyuncularının hem heyecanlı oldukları hem de ekranda görünmemek için çaba harcadıklarına Enis Arıkan’ın takipçileri şahit oldu. Arıkan da setin sosyal medya fenomeni gibi paylaşımlar yaparak ilgiyi artırmaya çalıştı.

Feyyaz Şerifoğlu ise tüm ekibin hem heyecanlı hem de telaş içinde olduğu bilgisini verdi. Bu telaşın sebebi ise 10. bölümü Kanal D ekranında tüm ekip ile birlikte seyretme arzusuydu.

Feyyaz Şerifoğlu, dizinin yeni bölümünün yayınından saatler önce şu sözleri ile setteki telaşı anlattı:

“Akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hatta bölümü izleyebilmek için sabah erken saatlerde başladık. İnşallah akşam saat 8’de televizyon karşısında projemizi izleriz, güzel bir başlangıç yaparız.”