Ana sayfa Dizi Haberleri Fi Çi dizi tarihine geçecek ama bir isim var ki hep konuşulmaya devam edecek!

Fi Çi dizi tarihine geçecek ama bir isim var ki hep konuşulmaya devam edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Dizileri izlerken bizi öfkeden delirten, yaptıklarıyla, kurnazlıklarıyla ve akıl oyunlarıyla bizi şaşırtan pek çok karakter var.

Fi yeni sezonda Çi adıyla devam eden dizi, dün akşam (9 Mart) final bölümüyle ekrana geldi. Dizi tarihinin tozlu sayfalarına Can Manay isimli bir psikopat da eklenmiş oldu böylece.

Puhu Tv’de yayınlanan Türkiye’nin ilk internet dizisi Fi’nin psikopat psikoloğu Can Manay…

Başarılı oyuncu Ozan Güven’in hayat verdiği Can karakterini her ne kadar sevmeyenler çoğunlukta olsa da seven insanlar da var.

Eti’nin zamanında yetimhaneden kurtardığı ve tamamen yeni bir hayat yarattığı Umut, Can Manay olmuştur.

Kimsesiz bir çocuk olan Can’ın tek istediği sevilmek aslında…

Fakat onun karşısındaki kadınlara olan hastalıklı sevgisinin sonu pek iyi bitmemiş, yetimhanedeki kız, Billur ve son olarak Duru.

Elinden kaçıp kurtulan Duru’nun peşine düşen Can Manay, diziyi izleyenlerin sabırlarını yine çok zorladı. Öylesine bir karakter ki zekasıyla da izleyenleri çok şaşırttı. Ozan Güven’i daha önce farklı rollerde çok seven izleyici bu kez izlerken öfkeden deliye döndü.

Bu duyguyu yaratan aslında hikaye kadar Ozan Güven’in de iyi oyunculuğuydu. İzleyiciye ters köşe yaptırarak bu kez kötü bir karakteri oynayan Güven, Fi ile birlikte oyunculuk tarihinde de bambaşka bir sayfa açmış oldu.

Can Manay da böylece unutulmayacak dizi karakterleri arasına girmeyi başardı.