Ana sayfa Dizi Haberleri Fi Çi dizisinin 7. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fi Çi dizisinin 7. bölümü ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def

Fi Çi hayranları hala beklliyor! Fi Çi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Puhu TV’de internet üzerinden yayınlanan Fi Çi milyonlarca izleyiciye sahip. Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile izleyicilerden tam not alan dizinin yayın günü sık sık değişiyor. Bu nedenle dizinin hayranları Fi Çi yeni bölüm ne zaman? sorusunun cevabını merak ediyor. Fi Çi 7.yeni bölüm fragmanı var mı?

Fİ Çİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Fi Çi son bölümde neler yaşanmıştı? Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olmuş, Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulmuştu. Fi Çi yeni bölümde neler olacak? Çi yeni sezon başladığından beri bazen Cuma bazen de Çarşamba günleri yayınlandı. Dizi severler yeni bölümün yayınlanıp yayınlamayacağını merak ediyor.

Fİ Çİ DİZİSİNİN HİKAYESİ

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi – Çi – Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi.