Ana sayfa Dizi Haberleri Fikret, resmen kediye ciğer emanet ediyor! İstanbullu Gelin 57. bölümde sürprizler arka arkaya gelecek!

Fikret, resmen kediye ciğer emanet ediyor! İstanbullu Gelin 57. bölümde sürprizler arka arkaya gelecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
STAR TV’nin İstanbullu Gelin dizisi, yeni bölümü ile 12 Ekim Cuma akşamı ekranda olacak.

57. bölüm tanıtımı yayınlanan dizide ilginç gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide, Fikret, annesi ve halasının konuşmalarına şahit oluyor ve büyük bir şok yaşıyor.

Fikret’in duyduklarını anlattığı kişi ise İpek. Entrika seven İpek, bu bilgiyle ne yapacak şimdilik merak konusu ancak Boranlar’ın hayatı tekrar karışacak gibi duruyor! Çünkü İpek gibi bir kişinin böyle bir bilgiyi elde etmesi, ciddi sonuçları olabilecek olayların kapıda olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Sosyal medyada da izleyiciler “İpek duyduysa, duymayan kalmaz artık, en yanlış insana söyledi, Fikret çok büyük bir hata yaptı İpek ile paylaşarak” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar bile. Resmen kediye ciğer emanet etmekle eşdeğer Fikret’in bu yaptığı! İpek’in de o ciğere pek itina göstermeyeceği de açık!  Bakalım bu bilgiyi nasıl kullanacak?

Fikret, resmen kediye ciğer emanet ediyor! İstanbullu Gelin 57. bölümde sürprizler arka arkaya gelecek! 7

Ülfet hala ise hamlelerini daha da ileri götürmeye kararlı. Esma her ne kadar ailesinin birliğini bozamayacağını söylese de Garip’in evinde karşılaşacağı Ülfet, tüm dengelerini kaybettirecek anlaşılan! Esma, kapıyı açan Garip’in evinden gelen Ülfet’in sesi karşısında donakalıyor!Anlaşılan Ülfet, ikilinin arasını da kısa sürede bozacak.

Bu arada Faruk, Süreyya’ya sert çıkışından sonra iş arayışında karısına destek oluyor ve istediği bir işe girmesi için onu teşvik ediyor.

Fikret ise öğrendiği bilgiden sonra abisine daha başka bir gözle bakmaya başlıyor. Fikret durumda bir gariplik olduğunu anlıyor.

İşte 57. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esma ve Ülfet’in büyük yüzleşmesi…

Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur.

Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.