Ana sayfa Dizi Haberleri Fikri ve Ersin’in mahkeme sahnesi gülme krizine soktu! Bizim Hikaye 69. Bölüm

Fikri ve Ersin’in mahkeme sahnesi gülme krizine soktu! Bizim Hikaye 69. Bölüm

tarafından zk zk

Sezon sonunda final yapacak olan Bizim Hikaye dizisinin dün akşam ekrana gelen 69. bölümünde tutuklanıp hakim karşısına çıkan Fikri ve yeğeni Ersin’in mahkeme sahnesi, izleyenleri çok güldürdü.

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları dizide, hakim karşısında birbirlerini suçlayan ve verdikleri ifadeyle güldüren amca yeğenin atışmaları, ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı.

O sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Bizim Hikaye 69. Bölüm Özeti:
Filiz, Barış’ın masum olduğunu öğrendiğinde büyük haksızlık ettiğini anlar ama artık her şey için çok geçtir. Barış’ın kalbini alması o kadar da kolay olmayacaktır. Yine de elinden geleni yapmaya kararlı olan Filiz, tüm vaktini ve enerjisini kocasını geri kazanmaya harcar. Sonunda aralarındaki buzlar erir ve küçük bir kaçamak yapmaya karar verirler. Ancak olaylar gittikleri yerde de peşlerini bırakmayacaktır. Bu sırada ise mahallede kıyametler kopmaktadır. Çiçek, Cemil, Ferda, Tufan ve Minibollar Filiz’le Barış’ı rahatsız etmeden mahalleye çöken beladan kurtulmak için mücadele etmeye başlar ancak bu kez karşılarındaki insanlar oldukça çetin ceviz çıkmıştır ve onları kurtarabilecek tek kişi vardır: Fikri Elibol. Fakat Fikri’yle Ersin de, okulda yaptıkları dolandırıcılık yüzünden tutuklanınca işler iyice sarpa sarar. Şimdi bizimkilerin önünde iki seçenek vardır: Fikri Elibol’u mu kaçıracaklar yoksa mahallenin elden gitmesine göz mü yumacaklar? Tabi sonunda Filiz ile Barış’ı en delirtecek yolu seçerler ve o yolun sonu Fikri için hiç de iyi bitmeyecektir.
Bizim Hikaye Resmi YouTube Kanalı: https://goo.gl/jVLV1Z