Ana sayfa Dizi Haberleri Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

Filinta dizisi izleyicinin karşısına fişek gibi çıktı!

tarafından ker_def

filinta5

Kurtlar Vadisi’nde Aslan Akbey “iki kişinin bildiği sır değildir” derken doğru söylüyormuş. Alman Sefiri’nin Yüceler Meclisi üyesi olması çok güzel bir sürprizdi. Sonra Almanya sanayileşmede geç kaldı deniyor. Nasıl geç kalmasın? Dışarıdaki adamlar Yüceler Meclisi’ne çalışıyor.

Eş zamanlı olarak okul rezaletinin haberi de gelince iyi bir iş adamı olan Boris krizi yine fırsata dönüştürdü. İki dakikada öyle bir plan yaptı ki kanım dondu. Değil Osmanlı, yedi düvel nasıl dayansın bu planlara be kardeşim? Üstelik Boris’in son bakışlarına bakılırsa apayrı bir planı daha var. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, Yüce Efendi’nin anlattığı ağaç ve balta hikayesini ben de çok severim.

Yüce Efendi’nin devşirme konusunda yaptığı “savunma”dan sonra seyirci ne düşündü gerçekten merak ediyorum. Adamlar bizim yöntemimizi bize karşı kullanıyorlar. Biz yapınca iyi, onlar yapınca kötü görüyoruz. Vallahi zor bir hesaplaşma. Üstelik tek millet ideaları da (şimdi bana çürük domates falan fırlatacaksınız ama) ne yazık ki gayet mantıklı. Zira tıbben resmen doğrulandı ki biyolojik olarak “ırk” diye bir şey yok. Birbirimizden farklı değiliz. Sadece kültürel koşullar bizi farklılaştırıyor. O kültürleri de yine biz ortaya çıkartıyoruz. Yüceler Meclisi’ne nereden kayıt oluyorduk?