Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Filiz Akın hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam’ın ünlü ismi, sosyal medyadan son durumunu paylaştı

Filiz Akın hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam’ın ünlü ismi, sosyal medyadan son durumunu paylaştı

tarafından zk zk

Yeşilçam’ın ünlü ismi Filiz Akın’ın hastaneye kaldırılması hayranlarını meraklandırmıştı. Bir dönem kanser tedavisi gören ve atlatan oyuncunun, neden hastanede olduğu ortaya çıktı.

76 yaşındaki usta oyuncu Filiz Akın, bağışıklık sistemini güçlendirmek için serum tedavisi gördü. Taburcu olduktan sonra hastane odasında çekilen bir videoyu paylaşarak hayranlarına sağlık durumundan bahsetti.

“İYİLEŞMEYE DOĞRU”

Usta oyuncu Filiz Akın,sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, “An itibariyle, iyileşmeye doğru… Önemli bir şey değil, endişelenecek bir şey yok. Sadece bağışıklık sistemimi güçlendirmek gerekti. İlginize, iyilik dileklerinize çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

An itibariyle,,, İyileşme doğru… İyi günler #iyigünler #hepimize #✨✨?✨✨?❤️ …..Önemli bir şey değil,,, Endişe edilecek hiç bir şey yok Eve döndüm bile Sadece bağışıklık sistemini güçlendirmek gerekti… İnternet bağlantısı olmadığı için devamını yazamamıştım… İlginize, iyilik dileklerinize çok teşekkür ederim . ?? …..Başta her seferinde yardımcı olan, herkesin iyilik meleği, Ufuk Ekinci olmak üzere, Bir an önce iyileşmem için hiç vakit kaybetmeden, uğraştırmadan tedbir alan Dr Mesut Tuğran’a, Canım’ı hiç acıtmadan serum tatbik ettiren Hemşire Emre Kaya’ya ve diğer güler yüzlü, yardımcılara @livhospital ‘personeline #çok #teşekkürederim … @ufekinci ?❤️

FİLİZ AKIN (@filizakink)’in paylaştığı bir gönderi ()