Ana sayfa Dizi Haberleri Filiz iyice şüphelenmeye başladı, işin peşini bırakmayacak! Bizim Hikaye 42. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı…

Filiz iyice şüphelenmeye başladı, işin peşini bırakmayacak! Bizim Hikaye 42. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 11 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 42. bölümünden 2. tanıtım da ekrana geldi.

Barış, Filiz’in avukat Selim’le olan yakınlaşmasından çok rahatsız olmaktadır. Barış, Selim’le aralarında geçen konuşmada “Sadece avukatı olduğumu nereden çıkardın” sözleriyle iyice kuşkulanmaya başlar.

Filiz iyice şüphelenmeye başladı, işin peşini bırakmayacak! Bizim Hikaye 42. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı... 7

Filiz’e hesap sormaya çalışan Barış, Filiz’den sert bir yanıt olur. “Sanane, o da bekar ben de bekar, seni ilgilendirmez, evli barklı adamsın” diyerek çıkıştığı Barış, gölge gibi Filiz’i takip etmeye başlar.

Bu arada Barış’ın kendisini kıskandığını farkeden Filiz, bir şeyler sakladığını düşünmeye başlar ve Barış’a 5 ay önce evlendiğini öğrendiğini ve hepsinin bir oyun olup olmadığını sorar. Sorunun yanıtını ise dizinin yeni bölümünde öğreneceğiz.

İşte Bizim Hikaye 42. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar. Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır. Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol’lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür. Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.