Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkol açıkladı; “Yengeç Burcunun yarım kalan işleri bu ay sonuçlanacak mı?”

Filiz Özkol açıkladı; “Yengeç Burcunun yarım kalan işleri bu ay sonuçlanacak mı?”

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Yengeç burcu için şunları söyledi.

Sevgili Yengeçler, bu ay Merkür retrosu herkesin işini zorlaştırırken sizin işinizi kolaylaştıracak, uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla görüşeceksiniz ummadığınız sürpriz karşılaşmalar yaşayacaksınız, yarım kalmış işleriniz sonuçlanacak, iş pozisyonunuzda tamamlamanız gereken bir eğitiminiz varsa onu da tamamlayabilirsiniz.

Dolunay sizin küçük ilişkilerinizi veya fırsatları sonuçlandıracak. Ayın 22 sinden sonra enerjiniz yükselecek, özgüveniniz artacak. Su burçları içerisinde Dolunay’dan en çok etkilenen burç sizin burcunuz. Ayın 21’indeki Dolunay size çok güzel etkiler getirecek sadece bu dönemde kırıcı olmamanızı öneririm, dikkat edin ki etrafınızdakiler kabuğunuza çarpmasın.