Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkol Kova Burcunu uyardı; “Mart ayında maddi konularda neye dikkat etmeliler?”

Filiz Özkol Kova Burcunu uyardı; “Mart ayında maddi konularda neye dikkat etmeliler?”

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Kova burcu için şunları söyledi.

Sevgili Kovalar, Merkür sizin para evinizde retro yapacak, para bir şekilde size gelecek ancak geldiği gibi de gidecek. Kıyıda köşede biriktirdiğiniz paralarınızdan eksilmeler olacak. Merak etmeyin, giden paranıza acımayın 21 Mart’taki Dolunay paranızı geri getirecek. Bu ay güzel iş teklifleri de alacaksınız.  Yeni ve donanımlı insanlarla tanışacak bu insanların yardımını göreceksiniz.

Fikir üretme konusunda muhteşemsiniz ancak bunları hayata geçirmek konusunda sıkıntılarınız olacak. 22 Mart’tan sonra Güneş Koç burcuna geçtiğinde rahatlayacak, hızlı iletişim kuracaksınız, Merkür retrosunda gerilediğiniz işleri halledeceksiniz. Bir ortama girdiğinizde de dikkat çekeceksiniz.

26 Mart’a kadar enerjiniz sayesinde tüm sempatikliğinizi ve akıllılığınızı sergileyecek, kendinize ve çevrenize artı getirecek kararlar alacaksınız. 22 Mart’tan sonra ise çok başarılı işlere imza atacaksınız. Size önerim verdiğiniz sözleri tutmanız. olacak.