Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkol’dan ilginç öneri; “Akrep Burcu Mart’ta ne için hazırlık yapsın?”

Filiz Özkol’dan ilginç öneri; “Akrep Burcu Mart’ta ne için hazırlık yapsın?”

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Akrep burcu için şunları söyledi.

Sevgili Akrepler, bu ay Merkür retrosu döneminde çok gezecek sosyal etkinliklerde boy göstereceksiniz. 7 Mart’tan itibaren ise bir iş yığılması söz konusu, ortaklıklarda koşuşturma mücadele, ilişkilerde savaş, aldatılma ve aldatma söz konusu olabilir. Eski sevgilinizbu ay sizinle görüşmek isteyebilir ancak size önerim; Merkür retrosu döneminde görüşmemeniz yönünde olacak.

İlişkisi olan Akrepler,  partnerinizle uzun süredir anlaşamadığınız bir konuyu masaya yatırıp sonuç alabilirsiniz,  Mart ayı sizin süregelen ilişkileriniz için tamirat ayı. Bu ayı çıkarmadan hiç bir şeye net karar vermeyin. Evinizde de bir takım onarımlarınız için uygun bir dönem. İçsel ve dışsal temizliğinizi yapıp Nisan ayına hazırlanın diyorum. Gelecek aylarda hayatınızda iz bırakacak insanlarla da bu ay karşılaşabilirsiniz.