Ana sayfa Dizi Fragmanları Final baskısı yaşayan Sen Çal Kapımı dizisinde sinirleri zıplatan olay!

Final baskısı yaşayan Sen Çal Kapımı dizisinde sinirleri zıplatan olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi cumartesi akşamları yoluna devam ediyor ama hayranlar final endişesi yaşamayı da sürdürüyor. Fox TV ekranlarında Savaşçı ve Masumiyet isimli yeni dizilerin başlamasına az bir süre kala, hangi yapımın yayından kaldırılacağı konusu gündem olmaya devam ediyor. İşte bu da reytingleri düşük seyreden Sen Çal Kapımı hayranlarını geren bir durum olmakta.

Son dönemde sosyal medyada Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları, final endişesine karşı herkesi ekran başına davet eden kampanyalar yapıyor. Birçok yorum paylaşılıyor ve reytinglerin artması için de umutlu bir bekleyiş var. Şimdiye kadar 30 bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı’nın 13 Şubat akşamı yayınlanacak olan 31. bölüm fragmanı da paylaşıldı.

Eda – Deniz ile Serkan – Selin ikilileri gündemin baş konusu oluyor. Basın da bu yeni ilişkilere ilgi gösteriyor ve Eda’nın “Hayat bize sürprizler yapıyor, bana da çok güzel bir sürpriz yaptı. Ben çok mutluyum, herkes çok mutlu olsun” diye konuşuyor.

31. yeni bölüm fragmanını izleyenler bir konuda ise senaristeler tepki gösterdi. Eda ile Ceren’in arasının bozulmasını istemediklerini belirten izleyiciler, yeni bölümü iple çekiyor. Kimi dizi hayranları da Ceren’in de Selin’in de tavırlarının sinirlerini zıplatmakta olduğunu belirtiyor.

Ceren ve Selin’in ortak noktasının Eda’yı kıskanmak olduğunu ifade eden bazı dizi hayranları, Serkan Bolat’ın ise artık aşkı Eda’yı hatırlamasının zamanının geldiğini düşünüyor.

İşte 13 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 31.bölüm fragmanı: