Ana sayfa Sosyal Medya Final bölümü için geri sayım başladı! ‘Sen Çal Kapımı’ yine zirvede!

Final bölümü için geri sayım başladı! ‘Sen Çal Kapımı’ yine zirvede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adba TV, 23-29  Ağustos haftasında yayınlanan dizi ve programlar ile kanal bazındaki sosyal medya reytinglerini açıkladı.

Haftanın en çok konuşulan yapımları arasında ilk sırada ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi yer aldı. Star TV’de yayınlanan baş rollerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in paylaştığı dizi uzun süredir zirveyi hiç bir yapıma kaptırmıyor. Çekimleri biten dizi 52. bölümü ile birlikte final yapacak, dizinin yayınlanacak son 2 bölümü kaldı. Bu akşam 51. bölümü yayınlanacak olan ‘Sen Çal Kapımı’ 8 Eylül Çarşamba akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

Final bölümü için geri sayım başladı! 'Sen Çal Kapımı' yine zirvede! 10

Listenin ikinci sırasında ‘Ada Masalı’ dizisi var. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin ‘Poyraz’ ve ‘Haziran’ karakterleriyle güzel bir uyum yakaladığı dizi oldukça sevildi ancak bir türlü zirveye oturamıyor. Ay Yapım imzalı aşk ve dram türündeki  dizi bakalım ‘Sen Çal Kapımı’ final yaptıktan sonra nasıl bir performans sergileyecek. Final bölümü için geri sayım başladı! 'Sen Çal Kapımı' yine zirvede! 11

Kanal D’nin sevilen yapımı ‘Aşk Mantık İntikam’ ise listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen dizide İlhan Şen ve Burcu Özberk  ‘Ozan’ ve ‘Esra’ karakterleriyle iki aşığı canlandırıyor. ‘Aşk Mantık İntikam’, yaz dizisi olarak başladı ancak yapım yeni sezonda da devam edecek.

Final bölümü için geri sayım başladı! 'Sen Çal Kapımı' yine zirvede! 12

Adba TV’nin belirlediği 23-29 Ağustos Haftasının En Popüler 10 Programının yer aldığı listeyi aşağıda görebilirsiniz

Final bölümü için geri sayım başladı! 'Sen Çal Kapımı' yine zirvede! 13