Ana sayfa Dizi Haberleri Final ihtimali beliren Duy Beni dizisi, Star TV’deki değişimin bir göstergesi oldu!

Final ihtimali beliren Duy Beni dizisi, Star TV’deki değişimin bir göstergesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli gençlik dizisi, yaz döneminde izleyicilerle buluştu. Perşembe akşamları güçlü yapımlarla yarışmakta zorlanan dizinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyor. Bu durum da final yapma ihtimalini beraberinde getirdi. Ancak Star TV’nin bir süredir çok düşük oranlar almasına rağmen Duy Beni dizisine destek sunması ve devam etmesi yönünde zararı göze alması da değişen bir stratejinin eseri gibi gözüküyor.

Duy Beni dizisinin şimdiye kadar 18 bölümü yayınlandı ve bu düşük reytinglerle bu noktaya kadar bile gelmesi önemli bir başarıydı. Sosyal medya ortamında çok iyi geri dönüşler alan, büyük etkileşimler oluşturabilen dizi reytinglerde ise beklentilerin çok altında oranlar elde edebiliyor.

Star TV, geçen sezon olsa çoktan Duy Beni dizisini yayından kaldırmış olurdu. Ancak bu sezon kanal yönetimi yapımlara biraz daha sabır gösterme ve izleyicilerin antipatisini çekmeme konusunda daha temkinli gözüküyor.

Duy Beni dizisinin akıbetini elde edeceği reyting sonuçları belirleyecek. Dizinin 3-4 bölüm daha devam etmesi mümkün gözüküyor. Ancak daha fazla ekranda kalmasına müsaade edilir mi, bu bilinmez.

Duy Beni dizisi perşembe rekabetinde çok zorlu diziler karşısında bir atak yapacak durumda gözükmüyor. Ancak Star TV, izleyici sadakatine önem verdiğini göstermesi bakımından diziye makul bir süre tanıması anlaşılır ve akıllı bir yöntem olarak değerlendiriliyor.

Star TV, daha önce birçok dizisine erken finaller yaptırdı ve farklı dizilerle izleyicileri kendi ekranında tutmak için çok çabaladı. Fakat bunların birçoğu hüsranla neticelendi. Bu sezon özellikle Yalı Çapkını dizisinin büyük bir sıçrama yapması, diziler konusunda kanal yetkililerinin elini rahatlattı.