Ana sayfa Dizi Haberleri Final ile devam arasında gidip gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir sürpriz isim geldi!

Final ile devam arasında gidip gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir sürpriz isim geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin bu sezon başlayan dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, hukuk temalı ve özellikle kadın hikayesinin öne çıkması nedeniyle ekranın dikkat çeken yapımlarından birisi. Sezon başında daha iyi bir reytinge sahip olan dizinin giderek izleyici kaybettiği gözlemlenmekte. Ancak ne kanal ne de izleyiciler diziden vazgeçmeye niyetli değil!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Apak, Gökçe Eyüboğlu ve Barış Kılıç’ın yer aldıkları diziden bir süre önce Yiğit Kirazcı ayrılmıştı. Tam da reytinglerin düşüşe geçtiği süreçteki bu ayrılık, hikayenin zaman atlaması yaşamasıyla izleyiciye yenilenmiş bir senaryo dönüşünü sağladı.

Bu süreçte sevilen oyuncu Barış Kılıç da diziye dahil oldu. Salı akşamları yayınlanan dizi, kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip. Zaman zaman dozunu arttıran bir heyecanla reytingleri biraz yükseltse de ‘final mi yapacak?’ söylentilerinden kurtulamıyor!

Final ile devam arasında gidip gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir sürpriz isim geldi! 8

Diziyi izleyenler düşen reytingler karşısında kaygılı. Senaristler, hikayeye heyecan katmak için yeni arayışlar peşinde. Son olarak diziyi bir yeni ismin katılacağı öğrenildi. En son 2019 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Naz Elmas, 3 yıllık aranın ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile yeniden ekrana dönüyor…

Diziye yeni eklenecek olan karakteri Naz Elmas oynamasına karar verildi. Yönetmenliğini Volkan Keskin’in yaptığı ve senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Halil Ersan’ın uyarladığı dizi, izleyicisine yeni sürprizler yapmaya devam edecek!

Final ile devam arasında gidip gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisine bir sürpriz isim geldi! 9

MF Yapım imzalı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ivme kaybetmemek için bazı değişimler yaşanması için kararlar alındı. Bu kararların ilki de yeni bir karakterin diziye dahil olması. Naz Elmas, diziye Hande karakteri ile geliyor. Barış Kılıç’ın oynadığı Efe’nin eski eşi olarak izleyici karşısına çıkacak ve dizide bazı dengeleri değiştirecek bir karaktere hayat verecek…

“Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda; Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Altunorak, Tülin Ece, Bertan Asllani, Deniz Gündoğdu, Burcu Söyler, Ufuk Özdemir, Alara Turan, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Ela Naz Koçak ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

“Evlilik Hakkında Her Şey”, her salı saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.