Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı verilen Uzak Şehrin Masalı’nın günü değişti!

Final kararı verilen Uzak Şehrin Masalı’nın günü değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 3 bölümü yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar akşamları rekabette geride kaldı. Yargı dizisinin güçlü bir çıkış yapması, ayrıca Teşkilat dizisinin de çok etkili bir ikinci sezon dönüşü sergilemesi ile Fox TV dizisi bir hayli geriye düştü.

Kanal yönetiminin düşük reytinglere tahammülü yok. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizi için final kararı alındığı da ortaya çıktı.

Dizinin beşinci bölüm itibariyle ekrana veda etmesi bekleniyor. Geriye sadece iki bölüm kaldı. İlginç olan bir başka gelişme ise Fox TV’nin daha önce perşembe akşamı yayınlayacağını duyurduğu Yalancılar ve Mumları isimli dizinin Pazar günlerine alındığı ortaya çıktı.

Peki bu durumda Uzak Şehrin Masalı dizisinin son bölümleri ne olacak? Fox TV’nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dizi perşembe akşamları yayınlanacak.

Final kararı verilen Uzak Şehrin Masalı'nın günü değişti! 7

Bu hafta Uzak Şehrin Masalı yok ama 7 Ekim perşembe akşamı saat 20.00’da dördüncü bölümü izleyebilirsiniz. Ayrıca final bölümünün de 14 Ekim perşembe akşamı yayınlanması bekleniyor.

Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli dizilerin çekimleri 1 aydır devam ediyor. Her iki dizi de yayın için gün bekliyor. Elbet Bir Gün oyuncusu Şebnem Bozoklu, Ekim sonunda dizinin yayına başlayabileceğini söylemişti.

Elkızı dizisinin de 2 bölümünün hazır olduğu belirtiliyor. Fox TV, hangi dizisi yayınlayacak henüz belli değil. Ancak yeni dizinin perşembe rekabetine gireceği ortada.

Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar isimli dizilerle yarışma hem Elkızı hem de Elbet Bir Gün dizileri için pek de kolay olmayacak.