Ana sayfa Sosyal Medya Final kararından sonra yeniden romantik komediye dönen Aşk Mantık İntikam’a rekor izleyici!

Final kararından sonra yeniden romantik komediye dönen Aşk Mantık İntikam’a rekor izleyici!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin, Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’den uyarlanan yapımı Aşk Mantık İntikam, final kararı verildikten sonra inanılmaz izlenme rakamlarına ulaştı. Dizinin yeniden romantik komediye dönmesi bu başarının arkasındaki sır olarak düşünülüyor.

Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi yaz aylarında romantik komedi olarak başlamıştı. Ancak zamanla dizi bir drama dönüştü, baş erkek karakter Ozan izleyicilerden bir hayli eleştiri aldı.

Bu durum dizinin izlenme rakamlarını da olumsuz etkiledi. Aşk Mantık İntikam dizisi, iki önemli oyuncusu olan Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün de ayrılmasıyla reytinglerde düşüş yaşamaya başladı. İzleyiciler romantik komedi olarak başlayan dizinin drama dönüşmesini sert bir şekilde eleştirdi.

Gidişat böyle olunca dizinin yapımcıları ve yayıncı kanal Fox TV, Aşk Mantık İntikam’ın 39. bölümle mart ayında final yapmasına karar verdi. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.

Final kararından sonra yeniden romantik komediye dönen Aşk Mantık İntikam’a rekor izleyici! 7

Final kararı verilmesiyle yapımcı Aşk Mantık İntikam’ın hikayesini yeniden romantik komediye çevirdi. Senaristler de hikayeyi bu yönde değiştirdi. Bu değişimin artından Aşk Mantık İntikam’ın tanıtımlarının izlenme rakamları şaşırtıcı bir hızla arttı.

Öyle ki Aşk Mantık İntikam dizisinin bu kararın ardından yayınlanmaya başlayan tanıtımları inanılmaz izlenme rakamlarına ulaştı. Fragmanlar yayınlanmaya başladıktan beş saat sonra 1 milyona yakın izlenme rakamına ulaştı. An itibariyle dizinin ikinci fragmanının izlenme oranı 1 milyona yaklaştı.

Gerçek bir romantik komedi dizisi haline bürünmeye başlayan Aşk Mantık İntikam dizisindeki bu büyük değişim, geriye kalan 8 bölümün hem eğlenceli geçeceğini gösterdi hem de eski izleyicilerin yeniden diziye dönme ihtimalini artırdı.