Ana sayfa Dizi Haberleri Final tehlikesi yaşayan 4N1K İlk Aşk dizisi 6. bölümü kritik önemde!

Final tehlikesi yaşayan 4N1K İlk Aşk dizisi 6. bölümü kritik önemde!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı Fox TV’nin yaz ekranında izleyici ile buluşturduğu gençlik dizisinin durumu pek iyi değil.

Reytinglerde beklentilerin altında kalan 4N1K İlk Aşk dizisinin bu şekilde devam etmesi durumunda yayından kaldırılma ihtimali bulunuyor.

Star TV’nin Nefes Nefese ve Kanal D’nin de Koca Koca Yalanlar gibi yeni dizilerini Ağustos ayında yayına sürmeye başladığı bu ortamda, yaz dizilerinin yavaş yavaş ekranı terk etmesi gündeme gelmekte…

6. yeni bölüm 4N1K İlk Aşk için bir hayli önemli, dizinin reytinglerde düzeltme yapıp yapmayacağı merak konusu.

10 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de ekrana gelecek olan 6. bölümden 1. fragman yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaprak’ın zamanında müdahalesi Ali’yi gitmekten vazgeçirmiştir. Ancak Yaprak’ın söyledikleri Ali’nin kalbini ona açmasını iyice imkansız hale getirir. Tekrar bir araya gelen ekip önce Barış’a aklını başına getirecek bir oyun hazırlarlar. Sonra da Ali, Bade’ye hayatının dersini verir. Kendini aklamaya çalışan Ela, Tekin’i suçsuzluğuna inandıramaz. Bulduğu ipucu da boş çıkar. Üstelik bir de kapkaça uğrar. İmdadına Ali ve Tekin yetişir. Ancak çantasını kaptırır, içinde Ali’den ayrıldığından beri her şeyi yazdığı günlükte vardır.

Final tehlikesi yaşayan 4N1K İlk Aşk dizisi 6. bölümü kritik önemde! 7

4N1K İLK AŞK BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İstedikleri parayı bulamayan bir de üstüne dayak yiyen kapkaççılar defteri ele geçirir. Bunu Tekin’e şantaj için kullanırlar. Üstelik işin içinde Ali’yi de çekerler. Okulda ise turnuva heyecanı vardır. Okul gezisine giden öğrenciler Müsabakaya katılırlar. Gezi herkes için sürprizlerle dolu geçerken her şeyden habersiz Ali büyük tehlikededir.