Ana sayfa Dizi Haberleri Final tehlikesi yaşayan Sen Çal Kapımı dizisinden umut veren yeni gelişme!

Final tehlikesi yaşayan Sen Çal Kapımı dizisinden umut veren yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Yeni dizileri için yer açmak zorunda olan Fox TV’nin hangi dizisinden vazgeçeceği merakla beklenirken, kanaldaki yapımların reyting sonuçları da artık daha çok dikkat çekiyor.

Sen Çal Kapımı isimli Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisinin geçen hafta düşük gelen reytingleri hayranları bir hayli üzmüştü. Bu haftanın sonuçları da çok merak edildi. Dün akşam 31. bölümü yayınlann Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reyting sonuçları geçen haftaya göre bir yükselişi gösteriyor.

Totalde günü 8. sırada tamamlayan dizi, AB grubunda ise 5. oldu. Günün en iyi reytingleri ABC1 grubunda geldi ve dizi günü bu kategoride de 6. olarak tamamladı. Tüm kategorilerde 4’lü seviyelerde reytingler alan Sen Çal Kapımı, geçen hafta 3’lü oranlara doğru bir gerileme yaşamıştı.

Dizinin hayranlarının ekran başına geçmesi ile reytingler bu hafta toparlandı. Tabii ki bu sonuçlar yayında kalmaya yetecek mi bilinmez… Ancak Fox TV’nin yakında bir dizisini finale göndermesi şart.

Sadece Çarşamba akşamları boş ve Masumiyet dizisi de bu gün için planlanıyor… Savaşçı dizisine de yer açmak gerekiyor ve bu noktada da hangi dizinin kurban edileceği konusu konuşulmayı sürdürecektir.

Sen Çal Kapımı da potada olan bir yapım. Dün akşam 31. bölümün reytinglerinin iyi gelmesi hayranlarını da sevindirdi.