Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan atv dizisinden sonra Şebnem Bozoklu için yeni dizi defteri açıldı

Final yapan atv dizisinden sonra Şebnem Bozoklu için yeni dizi defteri açıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şebnem Bozoklu hayranları 2020 yılında ünlü oyuncuyu iki farklı karakterde görmenin farkını yaşayacak…İlk olarak Mart ayında başlayan Gel Dese Aşk isimli atv dizisi ile izleyicilerle buluşan oyuncu, pandemi nedeniyle dizinin iptal olmasının şaşkınlığını yaşadı.

Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu ikilisini başrolde buluşturan, ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın çok iddialı projesi Gel Dese Aşk, büyük eleştiriler altında sadece 4 bölüm sürebildi. Bahar karakterinde izlediğimiz Şebnem Bozoklu, izleyicilerin içini karartan bir durumla ekrandaydı.

20 yıllık eşi tarafından aldatılan Bahar’ın yaşadığı gönül kırıklıkları, neyse ki uzun sürmedi. Dizinin reytinglerinin de çok iyi olmaması, pandemi ve yapılan büyük eleştiri dalgası sonrasında Gel Dese Aşk sonlandırıldı. Şebnem Bozoklu, bu yıl ikinci dizi projesine de geçtiğimiz ay başladı.

Kanal D ekranında yayınlanacak olan İyi Aile Babası isimli dizide bu sefer komedi rolünde izleyeceğimiz oyuncu, gönülleri ferahlatacak bir dizi geldiğinin müjdesini verdi.

Instagram hesabından dizinin fragmanını paylaşan oyuncu, şu mesajıyla da dikkatleri çekti:

“Özledik biliyorum. Sıcaklık ve samimiyet istiyoruz biliyorum. Kalpleri azıcık da olsa ferahlatmaya, gülümsetmeye geliyoruz.”

 

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; karısı ve çocuklarını çok seven fedakar baba Mehmet Ali, kliniği olan bir halk sağlığı hekimidir. Annesine de düşkün olan Mehmet Ali’nin en büyük derdi; anne ve karısının sık sık arasında kalmasıdır.