Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Çukur dizisi hayranları aradıkları yeni diziyi buldu!

Final yapan Çukur dizisi hayranları aradıkları yeni diziyi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon boyunca Show TV ekranında Çukur gerçeği vardı… Her sezon büyük başarılar kazanan dizinin kadrosunda çok ünlü isimler yer aldı. Hikayesi ile her dönem izleyicileri etkileyen dizi, görkemli bir final yaptı. Çukur, başladığından bittiği güne kadar hep yüksek reytingler alan bir projeydi.

Çukur dizisinin izleyicileri yerine ne koyacaklarını bilemiyor. Ekranda yeni sezonda birçok dizi yayınlanacak. Çukur gibi hem hikayesi hem oyunculuk başarısı çok yüksek olan, aynı zamanda aksiyon dolu yeni bir dizi arayışı içindeki izleyiciler için iyi bir alternatif geliyor.

Yine Çukur’un yapımcısı Ay Yapım güçlü bir dizinin hazırlıklarını yapıyor. Aslında Çukur hayranlarına bu dizinin ilk tanıtımı da final bölümünde yapıldı. Duvar yazısı olarak verilen şu mesaj akılda kalıcı oldu: “İçerde’den çıktık, Çukur’a düştük, sırada Üç Kuruş…”

Final yapan Çukur dizisi hayranlarını aradıkları yeni diziyi buldu! 21

Üç Kuruş isimli Ay Yapım’ın yeni dizisi için yoğun bir hazırlık yapıldığı bilgisi kulislere düştü. Çukur’un hikayesini yazan isimlerden birisi Damla Serim. Üç Kuruş dizisinde Damla Serim ile Murat Uyurkulak birlikte senaryoyu yazıyor. Sefirin Kızı dizisiyle büyük çıkış yapan ama diziden erken ayrılan Uraz Kaygılaroğlu başrolde yer alıyor.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yanında kimlerin olacağı ise henüz belli olmadı. Polis ve mafya çatışmasını seven, yine Çukur izleyicilerini etkilemesi beklenen bir dizi geliyor…Kumarhane işleten Kartal karakteri ile ekranda yer alacak olan Kaygılaroğlu’nun partnerleri merakla bekleniyor. Taner Ölmez’e teklif gitmişti ama yeni evlenen oyuncu dinlenmek niyetinde…

Final yapan Çukur dizisi hayranlarını aradıkları yeni diziyi buldu! 22

Dizinin hikayesine yönelik ilk bilgiler de geldi… Seri katil İrfan karakteri var. Bir cinayet sahnesi ile Üç Kuruş başlayacak. İrfan kurbanını öldürüyor ve yanına 3 kuruş bırakıyor… Bu aslında dizinin simgesi olacak bir nokta… Kartal karakteri ise polisin operasyonu ile yakalanıyor. Kartal’ın yaşadığı mahallenin bir hikayesi var. Bu noktada birçok izleyici Çukur’a benzer olayların gelişebileceğini tahmin edecektir. Bu mahalle dizinin kilit noktalarından birisi olacak. Kartal ile İrfan bağlantısı da dizinin en önemli düğüm noktası olarak izleyicileri birbirinden farklı olaylara götürecek.

Çukur hayranları yeni sezonda aradıkları diziyi yine Show TV ekranında yine bir Ay Yapım projesi olan Üç Kuruş’ta bulacak gibi bir izlenim var.