Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Final yapan Star TV dizisinden sonra İlhan Şen’i siz asıl şimdi görün!

Final yapan Star TV dizisinden sonra İlhan Şen’i siz asıl şimdi görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranında çok iddialı bir şeklide ekrana gelen ancak elde ettiği reytinglerle tam bir hayal kırıklığı yaşatan Seni Çok Bekledim dizisinin macerası sadece 13 bölüm sürebildi. Dizide dikkat çeken isimlerden birisi de Erol karakterine hayat veren İlhan Şen olmuştu.

Genç oyuncu 2018 yılında Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli dizi ile başladığı oyunculuk macerasında Şahin Tepesi dizisindeki Mete karakteri ile dikkatleri çekti. Sonrasında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ferman Façalı olarak geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, Ramo dizisindeki Neco karakteriyle de hayran kitlesini bir hayli artırdı.

Son 3 yılda üst üste iyi projelerde rol alan ve çok da başarılı performanslar ortaya koyan İlhan Şen, Seni Çok Bekledim dizisinin final yapmasının ardından yaz ekranı için yeni bir anlaşma yaptı. Oyuncu, Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam isimli yeni romantik komedisinde başrolde yer alıyor.

Burcu Özberk ile partner olan İlhan Şen, ekip ile birlikte sette ve halinden de çok memnun. 18 Haziran Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak diziyle ilgili konuşan oyuncu, “Çekimler çok iyi gidiyor. Yeni yeni birbirine alışan ekip. Daha önceki işlerden birbirini tanıyan arkadaşlarımız da var. Gayet keyifliyiz, güzeliz. Biraz heyecan gitti gibi.Artık tamamen işe odaklıyız. Umarım seyirci de beğenir” diye konuştu.

Canlandırdığı Ozan karakteri hakkında da konuşan İlhan Şen, “Ozan ile yavaş yavaş tanışıyorum. Tam olarak anlayana kadar da bir süreye ihtiyaç var, her karakterde olduğu gibi. Benzer özellikleri bulmaya çalışmak, hiç olmayan tarafları bulmaya çalışmak, zaten keyifli olan tarafı burası, o yol. Yolun başı ya da sonu yok aslında, o yolda olma durumu benim için çok daha keyifli” açıklamasında bulundu.

Hayranları genç oyuncunun fragmanlara yansıyan görüntülerinin bile etkileyici olduğunu ve romantik komedi yapımında izlemeyi çok arzu ettiklerini ayrıca Burcu Özberk ile de çok uyumlu bulduklarını belirten yorumlar yaparak İlhan Şen’e sosyal medyadan destek gönderiyor.

Aşk Mantık İntikam dizi setinden röportajları aşağıda yer alan Kamera Arkası programında izleyebilirsiniz.