Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapmaya hazırlanan Destan dizisi finale giderken iki ödül için aday gösterildi!

Final yapmaya hazırlanan Destan dizisi finale giderken iki ödül için aday gösterildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon başında yayınlanmaya başlayan Atv’nin farklı hikayesiyle dikkat çeken dizisi Destan için hiç beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor! Dizinin sezon sonunda reytinglerinin düştüğü ancak yeni sezonda toparlanması için senaryo çalışmalarına ağırlık verilmesi bekleniyordu. Fakat, dizinin final yapacağı iddiaları bir anda herkesi şaşkına çevirdi! Ekibin son bölümün çekimi için hazırlandığı diziden gelen son haber ise buruk bir mutluluk yaşatıyor…

Kısa süre önce final yapacağı söylenen Destan dizisiyle ilgili bu iddialar her gün gelen haberlerle gittikçe güçleniyor. Görünen o ki Destan dizisi, yeni sezonda ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Ancak Destan dizisi ödüllere aday gösterilmeye devam ediyor. Daha önce, Seul Drama Ödülleri’nde Destan dizisinin ‘en iyi dizi’ kategorisinde yarışacağı açıklanmıştı. Ayrıca Ebru Şahin de Burcu Biricik ile ‘en iyi kadın oyuncu’ kategorisinde birincilik için yarışacak.

Bir başka ödül adaylığı daha gerçekleşti. Sıra dışı bir hikayeyi anlatan Destan dizisi 4.Uluslararası İzmir Film Festivali’nde En İyi TV Dizisi kategorisinde aday olurken Ebru Şahin de Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülüne aday gösterildi.

Final yapmaya hazırlanan Destan dizisi finale giderken iki ödül için aday gösterildi! 7

ATV’nin geçen sezon çok büyük iddialarla ekrana getirdiği Destan dizisi hakkında alınan final kararı herkesi şok etti. Bu iddia, her gün gelen yeni bilgilerle birlikte henüz dizinin yapım şirketi Bozdağ filmden bir açıklama yapılmadı. Duygu yüklü bir final bölümüyle ekrana veda edeceği öne sürülen diziden gelecek haberi izleyici de merakla bekliyor.

Yapımcının yalanlamadığı ama henüz yanıt da vermediği iddialara göre final bölümünün senaryosunun yazımına devam ediliyor. Ekibin yakında sete çıkması bekleniyor. İddialara göre, Destan dizisi yeni sezonda sadece final bölümüyle ekrana gelecek ve izleyiciye veda edecek.