Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale 3 kala Alev Alev dizisinde korku dolu anlar!

Finale 3 kala Alev Alev dizisinde korku dolu anlar!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenirken, finale de az kaldı.28.bölümü ile ekranlara veda edecek olan Alev Alev dizisinde perşembe günü 26.yeni bölüm yayınlanacak. Dizinin son 3 bölümü kaldı ve son zamanlarda bir hayli düşen reytingler nedeniyle ilginin de çok azaldığını belirtelim.

Güneş’in büyük bir korkuyla babasını gördüğünü söylediği tanıtımda Cemre, Çelebi’nin hayatta olduğuna dair gazetecilere açıklama yapıyor. Çelebi’nin gizlenmek için girdiği kılık izleyenleri şaşırtırken, Ozan ile karşı karşıya geldiği anlarda nefesler tutuluyor. Çelebi, Ozan’a silahını doğrulturken, duyulan patlama sesi korku dolu anlara sahne oluyor. Cemre’nin gözyaşları ise akıllara “Ozan vuruldu mu?” sorusunu getiriyor.

Çelebi, yurt dışına kaçmadan önce, Cemre’yi ölmekten beter edecek planını uygulamak için doğru zamanı kollamaya başlar. Çelebi’nin yaşadığına dair şüpheleri artan Cemre, sesini duyurmak için adeta çırpınmaktadır. Düğünden sonra Ömer Rüya’yı, aralarındaki aşk dolu anların bozulmaması için, tüm ihtimallerden uzakta bir balayı tatiline götürür.

Cemre’nin psikolojisinin dağıldığını ve korkmakta da haklı olduğunu fark eden Ozan, Çelebi’nin yaşayıp yaşamadığını anlamak için zekice bir plan yapar. Ozan planı ile Çelebi’yi köşeye sıkıştırırken, kendisini de uçurumun kenarında bulur.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!