Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Finale doğru adım adım giden Fox TV dizisi!

Finale doğru adım adım giden Fox TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Geride bıraktığımız sezon Fox TV için birbiri ardına finaller yapmak durumunda kaldığı anlarla dolu… Birçok dizisini bitiren Fox TV, son olarak da Kefaret isimli yapım için final kararı almıştı.

35. bölümü ile sona eren Kefaret’in ardından ise şimdi Sen Çal Kapımı dizisinin finali bekleniyor… Dizi hayranları finalden önce ise hikayenin nereye doğru savrulacağını çok merak ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinin 58 hafta süren çekimleri tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde ekip bir kutlama yaparak setteki çalışmaları bitirdi. Ardık hazır olan bölümlerin yayınlanması ve dizinin final yapması sürecine geçildi.

Sen Çal Kapımı dizisi için 50. bölümde final yapılacağını Hande Erçel duyurmuştu. Ancak daha sonra Neslihan Yeldan 52. bölümde final yapılacağı bilgisini verdi. Ekip ayrıldığı ve şimdiye kadar da 48 bölüm yayınlandığı için tam olarak final tarihi bilinmiyor. Ancak gelişmeler 50. bölümün final olarak yayınlanacağını ortaya koyuyor. Hande Erçel’in dizinin uzatılması teklifini kabul etmemesi ve dinlenmek istediği ortaya çıkmıştı. Veda buluşmasında tatile çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Erçel’in müdahalesi ile dizinin uzatılmadığı sonucu da netleşti.

Finale doğru adım adım giden Fox TV dizisi! 7

Sen Çal Kapımı dizisinde 49. yeni bölüm 18 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar şöyle:

Artlife’taki hisselerini satan Serkan, yeni bir başlangıç yapmak için üniversitede ders vermeye karar verir ama hocalığa uyum sağlaması beklediği kadar kolay olmayacaktır…

Üstelik Serkan, Eda’nın devamlı uykulu, dalgın hallerini de yanlış anlar. Eda’nın mimarlığı bıraktığı için kendisine ilgisinin azaldığını zanneder. Halbuki Eda’nın bu hallerinin arkasında ikisini de çok mutlu edecek bir sürpriz vardır…

İşte Sen Çal Kapımı 49. bölüm fragmanı: