Ana sayfa Sosyal Medya Finale doğru Hercai dizisinde duygular fena karıştı!

Finale doğru Hercai dizisinde duygular fena karıştı!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle son bölümleri buluşan Hercai dizisi için hayranlar ne kadar da tepki tweetleri atsalar da geri dönüş zor… 3 yıldır Midyat’ta çekimleri devam eden Hercai dizisinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü ikilisi Reyyan ve Miran karakterleri sayesinde dünya çapında bir popülerlik elde etti.

Dizinin yurt dışında da yayınlanması, sosyal medya üzerinde yabancı hayranların da ilgi göstermesi ile Hercai’nin ünü geniş bir coğrafyaya yayıldı. 67. yeni bölümü 11 Nisan Pazar akşamı atv ekranında yayınlanacak olan dizinin son 3 bölümü kaldı…

69.bölümde final yapmasına karar verilen dizinin son 3 bölümü duygu yoğunluğu yüksek sahnelerle dolu olacak. Hercai 67. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. “Hiçbirinize rahat yüzü göstermeyeceğim, sonu müebbet bile olsa…” İşte bu söz yeni bölümün şifrelerini veriyor.

Umut’un, Füsun’un adamları tarafından kaçırılmasıyla hem Reyyan’ın hem de Miran’ın dünyası başına yıkılmıştır. Miran kararlıdır, bir söz verir sevdiği kadına; neye mal olursa olsun oğlunu bulacak ve eve getirecektir. Bu amaçla Füsun’un karşısına çıkar ve ne istediğini sorar.

Füsun, Miran’ın anlaşma teklifi karşısında şaşkındır. Ondan yerine getirilmesi hayli güç bir şey yapmasını ister. Miran düşünmeden kabul eder. Ancak bu kez oğluna kavuşmasının önündeki engel babaannesidir. Azize, Umut’u kendi yöntemleriyle almayı kafasına koymuştur. Miran’a yardım eden sürpriz isim kim? Füsun’un akıbeti ne olacak?