Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Çukur’a yeni bir isim katılıyor! İsmi sürekli anılan gizemli kişi ortaya çıkıyor!

Finale giden Çukur’a yeni bir isim katılıyor! İsmi sürekli anılan gizemli kişi ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur, Mayıs sonunda final yapacak. Bir kaç bölümü kalan diziye yeni bir karakterin katılacağı ise izleyenleri heyecanlandıracak yeni gelişmeleri de beraberinde getirecek…

Sona doğru nefes kesici bölümlerle izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur’da, Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlenerek, Amca’dan intikam almak için harekete geçmişlerdi. Cumali Amca, geçen haftaki bölümün finalinde Koçovalılar’dan kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürülmüştü.

Amca’nın Karaca ve Celasun’u öldürdüğünün öğrenilmesinin ardından yaşanan kaosta herkes kozlarını paylaşmaya, kirli çamaşırlar ortaya dökülmeye başladı!

Finale yaklaştıkça heyecan daha da artarken, diziye yeni bir oyuncunun daha katılacak olması da bir başka merak konusu oldu. Çukur’da Amca Cumali’nin sürekli olarak ismini andığı o kişi, Şahran geliyor!

Finale giden Çukur'a yeni bir isim katılıyor! İsmi sürekli anılan gizemli kişi ortaya çıkıyor! 8

Bir önceki bölümde Amca’nın Koçovalılar’dan kaçarken söylediği bir söz dikkatleri çekmişti. Amca, “Şahran gelene kadar beni koruyun” diye konuşmuştu. İşte o Şahran geliyor ve kimin oynayacağı da öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Şahran karakterini başarılı oyunculuğu ile yer aldığı her projede konuşulan Sarp Akkaya oynayacak.

Finale giden Çukur'a yeni bir isim katılıyor! İsmi sürekli anılan gizemli kişi ortaya çıkıyor! 9

Akkaya’nın Şahran karakteri için bugün itibariyle dizinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Bu da demek oluyor ki yakında, muhtemelen gelecek hafta Sarp Akkaya, dizinin Şahran’ı olarak izleyici karşısına çıkacak…