Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Sen Çal Kapımı dizisi adeta bir gurur abidesi oldu!

Finale giden Sen Çal Kapımı dizisi adeta bir gurur abidesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin macerası yakında bitecek… Final sahnelerinin çekimi tamamlandı. Dizinin ekibi de kutlama yaparak ayrıldı. Setin dağılmış olması birçok oyuncuyu ve hayranları üzdü. Ancak Sen Çal Kapımı macerası da artık bitmek durumundaydı.

Dizide Aydan Bolat karakterine hayat veren Neslihan Yeldan, sosyal medyadan ekip arkadaşlarına teşekkür eden bir duygusal mesaj yayınladı. Harika bir yolculuk olduğunu ve güzel dostluklar edindiğini vurgulayan Nesilhan Yeldan, ayrıca dizinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanmasının da büyük gurur verdiğine değindi.

Veda buluşmasında kameralara konuşan Neslihan Yeldan, “Herkesi çok özleyeceğim. Hande ile Kerem müthiş bir ikili oldular. Onların etrafında biz birbirimizi çok sevdiğimiz için iş buraya kadar geldi. Bütün dünyada seyredilen bir iş oldu. O yüzden çok gururluyuz, mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Neslihan Yeldan’ın dizinin dünyanın birçok ülkesinde seyredilmesi konusuna yaptığı vurgu çok önemli…

İspanya, İtalya, Sırbistan, Arnavutluk gibi ülkelerde gösterilen Sen Çal Kapımı, farklı birçok ülkede de izleyicilerle buluştu. Büyük başarı sağlayan dizinin ekibi sektöre kıymetli anılar bıraktı.

Sen Çal Kapımı final yaparak bitiyor ama geride bıraktığı tüm güzel anılar dizi hayranları tarafından unutulmayacaktır.