Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giderken Çukur dizisinde yeni ayrılıklar var mı, nefes kesecek plan!

Finale giderken Çukur dizisinde yeni ayrılıklar var mı, nefes kesecek plan!

tarafından ker_def

Şimdiye kadar 112. bölümü yayınlanan Çukur dizisinin, bu sezon sonu itibari ile izleyicilerine veda etmesi bekleniyor.125. bölümü ile ekrandan ayrılacak olan Çukur’un vedasına yaklaşıldıkça da ayrılıklar yaşanıyor. Öner Erkan, Baki Davrak, Hazal Subaşı, Mustafa Avkıran ve İrem Sak’ın ardından dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde yeni ayrılık olacak mı, merakla bekleniyor.

Çukur bu akşam 4. sezonun 21. bölümüyle ekrana gelecek. Akın’dan sonra Emmi ve Aliço’nun da hayati tehlikesi sürerken mahallede yaşanacak yeni patlama herkesin yüreğini ağzına getirecek. Koçovalılar bir yandan Çukur’daki yaraları sararken diğer yandan Erdenetler’in peşine düşecek. Cumali Amca ile görüşen Vartolu’nun kurduğu akıl dolu plan nefesleri kesecek.

Koçovalılar’ın evinde Efsun’la ilgili yaşanacak gelişmeler herkes için yeni bir dönüm noktası olurken Koçovalılar’ın yaptıkları yeni intikam planı Erdenet ailesinden birinin daha sonunu hazırlayacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Nejat İşler, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

“Çukur” merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!