Ana sayfa Dizi İzle Finale giderken Filiz ve Barış aşkı bitiyor mu? Bizim Hikaye 67. Bölüm

Finale giderken Filiz ve Barış aşkı bitiyor mu? Bizim Hikaye 67. Bölüm

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin dün akşam ekrana gelen 67. bölümünde, bir yanlış anlaşılma sonucu Filiz, Barış’ı evden kovdu!

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde oynadıkları dizide, Neslihan ile konuşmalarına şahit olduğu Barış’ın evlilikten mutlu olmadığını düşünen Filiz, Rahmet ve Deniz’in konferans için gittikleri otelde Neslihan’ı Barış’ın kucağında görünce olay çığırından çıktı!

Alkollü olan Neslihan fenalaşmış, Barış da kucağına alıp odasına götürmüş ve yatağa yatırıp çıkmıştı. Ertesi sabah durumdan habersiz Barış, karısının yanına koşup sorunlarını çözmek istedi ama Rahmet’in ablasına anlattıklarından sonra Filiz çoktan ayrılmaya karar vermişti bile!

Barış geldiğinde onu dinlemeden çantasını eline verip evden kovdu!

Dizi sezon sonunda final yapacak. Barış ve Filiz ayrılığı ne kadar sürer, dizi bu ayrılıkla mı biter merak konusu oldu.

Filiz’in Barış’ı evden kovduğu sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Bizim Hikaye 67. Bölüm Özeti:

Paraları kaybeden Elibollar eski hayatlarına geri dönmüşlerdir ancak Minibolların babalarına olan kırgınlıkları bir türlü hafiflemez ve avuntuyu amcaları Zihni’de bulurlar. Zihni de çocukları oyalamak için okul kermesinde onlara yardım etmeyi kabul eder ancak Fikri Elibol’un çocuklarıyla ilgili bambaşka planları vardır. Tufan, Tülay’ın kendisine boşanma davası açtığını öğrenmesiyle kendi derdine düşünce, kendi kırgınlıklarıyla nasıl başa çıkacaklarını bilemeyen Filiz’le Barış’ın arasındaki gerginlik de giderek büyür. Her ikisinin de geri adım atma çabası diğerinin yanlış anlamasına neden olur, Çiçek’le Ferda’nın da hastaneden taburcu olmasıyla nerede kalacakları ve onlara kimin bakacağı bile karı koca arasında sorun olmaya başlar. Sonunda Rahmet’le Deniz’in gördükleri Filiz için her şeyin sonu olur.