Ana sayfa Dizi Haberleri Finali hak etmeyen Fox TV dizisi, ne yazık ki final yapıyor!

Finali hak etmeyen Fox TV dizisi, ne yazık ki final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Tozluyaka dizisinde finale az kaldı. Şimdiye kadar 25 bölümü yayınlanan dizinin finalini 25 Aralık Pazar günü izleyeceksiniz. Yaz döneminde büyük bir beklenti ile başlayan, bu beklentileri de karşılaşan hikayesiyle ilgi gören dizi, hem genç hem de tecrübeli oyuncuları bir araya getirdi.

Dizinin yaz döneminin ardından kış sezonunda da devam etmesi hatta Aralık ayına kadar gelebilmiş olması bile büyük başarı olarak gözüküyor.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alan ve izleyicilerini kendisine bağlamayı başaran Tozluyaka dizisi, başarılı bir proje olarak hatırlanacak.

Birçok dizi hayranı için “Finali hak etmiyor” serzenişleri sosyal medyada öne çıkıyor. Tozluyaka hayranları sezon sonuna kadar diziyi ekranda görmek istiyordu ama Fox TV’nin 2023 yılı için farklı planları var. Birçok yeni dizi hazırlatan kanal yönetimi, Tozluyaka’dan daha iyi reytingler alabilecek yapımlarla yola devam etmek istiyor.

Tabii ki yeni dizilerin reyting garantisi yok ama Tozluyaka’nın da çok büyük bir sıçrama imkanı bulunmuyor. Dizi hayranlarının üzüntüleri arasında neşeli ve yeni yıl sevincini ortaya koyan sahneleriyle Tozluyaka dizisi 25 Aralık Pazar günü final yaparak ekran ömrünü taamlayacak.