Ana sayfa Dizi Fragmanları Finali netleşen Oğlum dizisinde sona doğru sırlar ortaya çıkıyor!

Finali netleşen Oğlum dizisinde sona doğru sırlar ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında çok büyük umutlarla başlayan ama izleyicilerin yeterince ilgisini çekemeyen Oğlum dizisi, düşen reytingleri ile ikinci sezon umudunun bitmesine neden oldu. Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin Mayıs ayı içinde final yapması bekleniyor. Show TV’nin büyük beklentilerle başladığı diziyi, uzatmayı düşünmediği ve bu sezon sonunda da finalin yapılacağı ortaya çıktı.

Şimdiye kadar 9 bölümün yayınlandığı dizinin 10. yeni bölümünü 13 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranında bulabilirsiniz. Yeni bölümde neler yaşanacağını da izleyiciler merakla bekliyor. Kaan’ın ölümünün altından ne çıkacak? İşte bu sorunun yakın bir zaman içinde yanıt bulması bekleniyor.

İlyas’ın Melike’ye Kaan’ın ölüm sebebinin belli olduğunu söylediği tanıtımda acılı annenin hali izleyenleri derinden etkiliyor. Zeynep’in Melike’nin karşısında olduğu anlar dikkat çekerken Ceren, Sedef’e Bulut’un kim olduğunu açıklıyor. Efe gözyaşları içinde Melike’ye “Ben yapmadım…” derken, “Melike’nin tepkisi ne olacak?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Otopsi raporunun çıkmasıyla suçsuzluğuna inanan Efe, Melike ile konuşmak ister. Zeynep oğlunu da alıp Melikelerin kapısına gider. Bulut’un kafesinde Ceren’in işe başladığını öğrenen Canan stratejik bir hamle yapar. Bu sırada Sedat ve Demet olay gününe dair daha önce fark etmedikleri bir ayrıntı ile karşı karşıya kalırlar. Bu yeni ayrıntının ortaya çıkmasından sonra artık oklar yeni bir şüpheliyi daha göstermektedir.

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!