Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fırat Çelik, yeni dizisi Saklı hakkında ser verip sır vermedi!

Fırat Çelik, yeni dizisi Saklı hakkında ser verip sır vermedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Mustafa karakteri ile akıllara yazılan Fırat Çelik, birçok projede rol alan ve güçlü performanslar sergileyen bir isim.

Fransa’da yaşayan ve bu ülkede de çeşitli projelerde bulunan Fırat Çelik, yeni bir dizi çalışması için İstanbul’a geldi. En son Poyraz Karayel isimli dizide Mete karakteri ile ekranda yer alan Fırat Çelik, 6 yıldır dizi setlerine uğramıyor… Oyuncu uzun süredir de yaşamına Fransa’da devam ediyordu.

Yeğeni Ozi ile çektiği dans videoları ile sevilen oyuncu, son dönemde ise Zeynep Bakşi Karatağ’la seslendirdiği “Niye Çattın Kaşlarını” türküsü ile dikkat çekti. Fırat Çelik, önümüzdeki günlerde Saklı isimli dizide yer alacak… Dijital platform için çekilecek olan dizi “The Affair”in yerli uyarlaması olarak hazırlanıyor. Hazar Ergüçlü ve Defne Kayalar’ın da yer aldığı dizi için Türkiye’ye gelen Fırat Çelik, kameralara yakalandı.

Keyfinin yerinde olduğunu ve koşarak formunu korumaya çalıştığını belirten Fırat Çelik, “Her şey yolunda” dedi. Kısa süreliğine döndüğünü anlatan Çelik, 6 ay Türkiye’de kalacak.

Dizi hakkında detay vermek istemeyen Fırat Çelik, haberlerin de çıktığını ifade etti. İstanbul’u özlediğini de ifade eden oyuncu, dijital platform için ön hazırlıkları yapmak adına erkenden İstanbul’a geldiğini ifade etti. Çelik, setleri de çok özlediğini sözlerine ekledi.