Ana sayfa Güncel Haberler Yasemin Sakallıoğlu, Melis Sezen’i taklidiyle gülme krizine soktu!

Yasemin Sakallıoğlu, Melis Sezen’i taklidiyle gülme krizine soktu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Melis Sezen, son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi. Malum Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin ‘sevilmeyen’ kadını Derin’i oynuyor. Ancak oyunculuğuyla o kadar başarılı bir performans çıkarıyor ki hakikaten ‘sevilmiyor’! Bu da oyuncunun başarısının bir kanıtı! Diziyi izleyenler, Derin’e en az Volkan kadar sinir olmakta.

Tabii gerçek hayatta ise Melis Sezen’in hayranları onu yere göğe koyamıyor. O kadar başarılı ki herkese Derin’i kanıksattı. Genç oyuncu, daha önce başka dizilerde rol almış olsa da muhtemelen Sadakatsiz’deki Derin rolü, kariyerinde de bir dönüm noktası olacak!

Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde de Enis Arıkan’ın Exxen kanalı için çekilen programına konuk olmuş ve orada Arıkan ile yaptığı dansla sosyal medyanın gündemine oturmuştu adeta.

Oyuncunun çok iyi tango, salsa gibi çeşitli danslar konusunda eğitim aldığı da sonradan ortaya çıktı. Danstaki başarısını, Enis Arıkan ile yaptığı şovda da ortaya koydu oyuncu.

Sadakatsiz’deki Derin ile daha çok ünlenirken, dansıyla da övgülere boğuldu Melis Sezen. Son dönemde dikkat çeken bir isim olduğu için çeşitli dergilere röportaj da veriyor ve hatta kapak kızı da oluyor.

Son olarak ReTouch Mag dergisini kapak oldu genç oyuncu. Dergi için çekilen pozlarında 80’lerin teması kullanıldı ve saçları da kıvırcık yapıldı.

Yasemin Sakallıoğlu, Melis Sezen'i taklidiyle gülme krizine soktu! 18

Bu haliyle de hayranlarının beğenisini topladı Melis Sezen. Ancak dergiye verdiği bir poz vardı ki duruşuyla dikkat çekti. Aynı duruşu komedyen Yasemin Sakallıoğlu da yaparak instagram sayfasından paylaştı.

Zeynep Kankonde de kimi ünlü isimlerin kıyafetleri ve duruşlarını tiye alan fotoğraflarıyla dikkat çekiyor. Sakallıoğlu da benzer bir poz vererek Melis Sezen’in duruşunu taklit etti.

Tabii ortaya komik bir manzara çıktı! Yasemin Sakallıoğlu, “Fotoğrafa 5 dk bakınca Asya sinir krizi geçiriyor” sözüyle gülme emojileri koydu.

Melis Sezen de yapılan bu espriyi repost ederek çok güldüğünü gösteren bir not düştü…

İşte o paylaşım…

Yasemin Sakallıoğlu, Melis Sezen'i taklidiyle gülme krizine soktu! 19