Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğrafın da dili vardır, işte Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafıyla anlattıkları!

Fotoğrafın da dili vardır, işte Serenay Sarıkaya’nın fotoğrafıyla anlattıkları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 29. yaş gününü 1 Temmuz tarihinde yaşayan Serenay Sarıkaya, haftalar sonra doğum gününden fotoğraflar paylaşarak mutluluk sergiledi. 1 Temmuz 1991 doğumlu olan oyuncu yeni yaş gününde arkadaşları ile mutlu anlar yaşadı.

Uzun bir aradan sonra fotoğrafları instagram hesabından yayınlayarak takipçilerini mutlu eden ünlü oyuncu, son günlerde sıkıntılar yaşamıştı. Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiası üzerinden bu konuda tepki vermemesiyle eleştirilen oyuncu, yaşananlara isyan eden bir açıklama yayınlamıştı.

Sevgilisi Cem Yılmaz ile ayrıldığı iddiası ile de bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya yayınladığı doğum günü fotoğrafları ile moral bulduğu anların keyfini bir kez daha yaşadı. Ünlü oyuncu bu paylaşımları ile fotoğrafın dilini de kullanarak, mutlu olduğunu anlatmış oldu.

Fotoğrafın da dili vardır, işte Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafıyla anlattıkları! 8

Mutluluk saçtığı fotoğrafları ile can sıkıntısı yaşadığı günlerin geçtiğini fotoğrafın diliyle anlatan ünlü oyuncu, takipçilerinden de çok sayıda iltifat aldı.

Takipçilerinden sevgi dolu yorumlar alan ünlü oyuncuya “Ne kadar da güzel görünüyorsun” diyen birçok hayranı vardı.

Bir başka mutluluk sergileyen isim de Serenay Sarıkaya oldu.

#1temmuz2020 #livelaughlove ✨

Fotoğrafın da dili vardır, işte Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafıyla anlattıkları! 9