Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğrafın dilini bu sefer Miray Daner kullandı! Aylar sonra gelen mesaj!

Fotoğrafın dilini bu sefer Miray Daner kullandı! Aylar sonra gelen mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner, bir süredir medyada sevgilisi Kubilay Aka’dan ayrılması ile gündemdeydi. Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakteri ile parlayan oyuncu, sette aşık olduğu Kubilay Aka ile büyük aşk yaşamıştı.

Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in bir kafede birlikte görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Miray Daner, Aka’dan ayrılmıştı. Kubilay Aka, instagram hikaye bölümünden paylaştığı mesajında Miray Daner’i çok sevdiğini belirtmiş ve ayrılmak istemediğini ima etmişti.

15 Temmuz tarihinden bu yana instagram hesabından paylaşım yapmayan Miray Daner, bugün kahkaha atan ve çok neşeli bir pozunu paylaştı.

İşte o paylaşım:

Fotoğrafın dilini bu sefer Miray Daner kullandı! Aylar sonra gelen mesaj! 8

Fotoğrafın anlattığı ünlü oyuncu hayatından çok memnun ve enerjisi de çok yüksek.

Yaşanan bu olaylardan sonar Miray Daner ile Kubilay Aka’nın barıştığına yönelik bazı iddialar ortaya atılmıştı.Hilal Altınbilek ile Kubilay Aka’nın sadece arkadaş olduklarına yönelik bazı bilgiler de magazin basınında yer almıştı.

Miray Daner cephesinde ise her şey yolunda… Instagam hesabından yaptığı paylaşım ile hayatından çok memnun olduğunu sergileyen oyuncuya hayranlarından da büyük destek geldi.

“Bu gülüşü kaybeden düşünsün” diyerek Kubilay Aka’ya gönderme yapan Daner’in hayranları, oyuncuya birçok iltifatta bulundu.

Fotoğrafın dilini bu sefer Miray Daner kullandı! Aylar sonra gelen mesaj! 9

MİRAY DANER KİMDİR?

15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu olan Miray Daner, Güzel sanatlar lisesi müzik bölümünde okudu. Küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır.

Ardından 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol almıştır. 2009-2011 yılları arasında “Papatyam” adlı dizide 121 bölüm Metin Akpınar’ın torunu “Gonca”yı canlandırmıştır. 2015’te Medcezir dizisindeki şımarık Beren Beylice karakteri ile tanındı.

Miray Daner, son olarak Kanal D ekranlarında iki sezon boyunca ekranlara gelen, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize’nin memleket sevdalısı kızı Hilal karakterini canlandırmıştı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan Yürekli karakterini canlandıran Miray Daner, 1.64 metre boyunda, 55 kilo ve Oğlak burcudur.