Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV, Baraj dizisine ne kadar sabır gösterecek?

Fox TV, Baraj dizisine ne kadar sabır gösterecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım ve 9 Yapım şirketlerinin ortaklaşa projesi olan Baraj, ilk iki bölümü ile mart ayında yayınlandığında çok iyi bir çıkış yakalamıştı. İzleyiciler diziyi sevdi ve pandemi nedeniyle verilen arada da beklemeyi sürdürdü.

Ancak Eylül ayı ile birlikte, aradan geçen 5 ay dan sonra Baraj’in ekrana dönüşünün hiç de o kadar beklendiği gibi olmadığı görüldü. Reytingleriyle 3. ve 4. bölümler alarm zillerini çalıyor… Fox TV gibi her yapımından yüksek reytingler bekleyen bir kanal,düşük reyting oranları elde eden Baraj dizisine ne kadar sabır gösterecek?

İşte bu sorunun yanıtı projenin de devamı konusunda ipucu verecektir. Baraj dizisinin 5. yeni bölümü 15 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden fragman paylaşıldı. Reytingler ise kara kara düşündürüyor. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman’ı başrolde buluşturan dizi, 1977 yapımı Baraj isimli filmin dizi versiyonu. Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın başrolünde yer aldığı film çok tutmuştu. Ancak dizinin hikaye anlatımındaki sorunlar, reytinge olumsuz yansıdı.

Dizinin hikayesi akmıyor.. Enerjisi düşük ve ruhsuz bir anlatım biçimi tercih ediliyor. Duygusallık noktasında da Baraj filmini fazlasıyla aratıyor… Rakipleri karşısında dizinin hem şansı az, hem de zaman daralıyor.

Fox TV, elinde yeni diziler olan ve her gün yüksek performans bekleyen bir kanal. Baraj dizisine fazla uzun süre sabır göstermeyecektir…

Temeli son derece sağlam bir dizinin, bu noktaya gelmesi hikaye anlatımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. İşte Baraj dizisinin 5. yeni bölümünden ilk görüntüler: