Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, bıçak sırtındaki Elkızı için gün değişikliği deneyecek mi?

Fox TV, bıçak sırtındaki Elkızı için gün değişikliği deneyecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV için çok talihsiz geçiyor. Sezon başından bu yana ekrana getirdiği beş dizi final yapan Fox TV’de şimdi de Elkızı krizi yaşanıyor. Son bölümüyle yine düşük reyting alan dizi için gün değişikliği yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Zira Elkızı, cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi çok güçlü rakiplerle yarışıyor.

Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı Elkızı dizisinin sekizinci bölümü cumartesi akşamı ekrana geldi. Bugüne kadar ortalamaya yakın reyting puanlarıyla devam eden dizinin puanlarında düşüş gözlendi.

Bu durum zaten bir süredir final yapacağı iddiaları ortalıkta dolaşan Elkızı için tatsız bir gelişme oldu. Dram ağırlıklı hikayesiyle dikkat çeken dizi bir türlü izleyicinin ilgisini tam anlamıyla geçemedi. Reytingleri de hep kritik noktada devam etti.

Fox TV, bıçak sırtındaki Elkızı için gün değişikliği deneyecek mi? 7

Bu durumda final kararı yine akıllara geldi. Ancak izleyici kanalın öncelikle gün değişikliği yapma kararı verip vermeyeceğini merak ediyor. Cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim ve TRT 1 dizisi Gönül Dağı gibi çok güçlü rakiplerin karşısında yarışan Elkızı dizisinin gün değişikliğiyle reytinglerini artırabileceğine inananlar var.

Sezon başladığından bu yana Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir ile Elbet Bir Gün’ün final yapmasına karar veren Fox TV’nin bu kararları alırken elinde hep bir yedek dizisi vardı. Ancak bildiğimiz kadarıyla şu an elinde bekleyen tek dizi Mahkum.

Mahkum’u dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Gün’ün yerine koymaya hazırlanan Fox TV’nin Elkızı’nın sona ermesiyle yerine koyabileceği bir dizi bulunmama ihtimali yüksek. Bu da Elkızı’nın bir süre daha devam edeceği anlamına gelebilir.