Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV bir dizisine final yaptırırken, yeni dizi Son Yaz’ın başlama tarihi de belli oldu!

Fox TV bir dizisine final yaptırırken, yeni dizi Son Yaz’ın başlama tarihi de belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de diziler arasında müthiş bir yarış var. Kanal kendi içinde düşük performans sergileyen yapımları kaldırmaktan ve yeni dizisini ekrana sürmekten hiç çekinmiyor… Bay Yanlış, Öğretmen dizilerinden sonra bu sezonun üçüncü kurbanı Çocukluk dizisi oldu. 25 Aralık Cuma akşamı final bölümü yayınlanacak olan Çocukluk’un hemen ardından ise yeni dizi başlayacak.

Son Yaz isimli yeni dizinin çekimleri İzmir’in Çeşme ilçesinde devam ediyor. İddialı bir kadrosu bulunan dizinin başlama tarihi ise 1 Ocak 2021 Cuma olarak belirlendi. Yani Çocukluk dizisi bu hafta bittikten hemen sonra ki Cuma günü Son Yaz dizisi başlayacak.

Cuma akşamları hatırlanacağı üzere Fox TV, sezona Bay Yanlış ile başlamıştı. Sonra bu diziyi kaldırıp yerine Çocukluk’u getirdi. Şimdi de Çocukluk final yapacak ve Son Yaz dizisi izleyicilerle yeni yılın ilk günü buluşacak.

Son Yaz dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile çok dikkat çeken bir yapım ve Fox TV, Kırmızı Oda ile yarışmasını bekliyor.

İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten.

İşte Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosu:

Alperen Duymaz
Ali Atay
Funda Eryiğit
Hafsanur Sancaktutan
Emre Karayel
Sinan Tuzcu
Şebnem Dönmez
Arif Pişkin
Sezer Koç
Halil Babür
Yasemin Yazıcı