Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV bir rekora imza attı! Gülümse Kaderine’nin daha üçüncü bölümünde ipini çekti!

Fox TV bir rekora imza attı! Gülümse Kaderine’nin daha üçüncü bölümünde ipini çekti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar ekrana getirdiği birçok diziyi daha altıncı bölümüne gelmeden final yaptırmasıyla bilinen Fox TV şaşırtmadı. Bir kez daha yeni dizisinin gözünün yaşına bakmadı ve Gülümse Kaderine’nin finaline karar verdi.

Özellikle Bahar Şahin’i özleyen izleyicilerin çok büyük heyecanla beklediği Gülümse Kaderine dizisi iki hafta önce ekrana gelmeye başladı. Daha ilk bölümüyle reytinglere çok kötü bir giriş yaptı. Bu hafta yayınlanan ikinci bölümüyle de durum değişmedi. Reytingler yine çok kötüydü.

Ve yayıncı kanal Fox TV şaşırtmayarak dizinin final yapmasına karar verdi. Buna göre Gülümse Kaderine beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Böylece Fox TV bir ilki daha gerçekleştirdi ve yeni dizisine hiç şans vermeyerek daha üçüncü bölümünde ipini çekti. Diziyi seven izleyicilerin de korktuğu başına gelmiş oldu.

Fox TV bir rekora imza attı! Gülümse Kaderine’nin daha üçüncü bölümünde ipini çekti! 7

Başrollerinde Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in yer aldığı Gülümse Kaderine dizisi geçen hafta ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizi, özellikle Zalim İstanbul’da canlandırdığı Ceren karakterindeki performansıyla izleyiciyi büyüleyen Bahar Şahin’i uzun bir aradan sonra yeniden ekrana getirdiği için büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Yapımını Avşar Film, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği yeni dizinin hikayesini Burcu Över yazdı. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı dizi bir oyuncusunun ise başarısına büyük katkı sağladı. Dizide psikopat bir karakter olan Fırat’ı canlandıran Erkan Meriç, oyunculuktaki performansıyla herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karaktere hayat veren Erkan Meriç, Gülümse Kaderine’deki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Biraz psikopat bir kişiliğe sahip olan Fırat, izleyicilerin pek de haz etmediği bir karakter. Bu rolün altından başarıyla kalkan Erkan Meriç, izleyicilerden övgüyü toplamaya devam ediyor. Fırat dizinin en ilginç karakteri olarak karşımıza çıkıyor.