Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV bu sezon bomba gibi dizilerle reyting savaşındaki yerini alıyor!

Fox TV bu sezon bomba gibi dizilerle reyting savaşındaki yerini alıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni yayın dönemi için geri sayım devam ederken kanallar, yapım şirketleri ve oyuncular arasındaki heyecan dozajı da git gide artıyor. Bu sezon kanallar reyting meydan savaşına birçok yeni diziyle çıkıyor. Savaşta, her sezon olduğu gibi kazanan ve kaybedenler olacak. Türkiye’nin en büyük TV kanallarından biri olan Fox TV de savaştaki yerini çok iddialı yapımlarla alıyor.

Fox TV yeni yayın dönemi için tanıtım filmi çekim hazırlıklarına başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre kanalın tanıtım filmi metroda geçecek. Yeni dizilerin oyuncuları duraklarda birer birer metroya binecek ve son durak Fox TV olacak.

Yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam ve uzun soluklu dizi Yasak Elma bu sezon da devam edecek. Peki bu sezon Fox TV’de hangi dizileri ilk kez izleyeceğiz? Gelin yakından bakalım:

Fox TV bu sezon bomba gibi dizilerle reyting savaşındaki yerini alıyor! 10

Kanunsuz Topraklar

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar bir dönem dizisi olacak. Dizi, izleyicilerini 1940’lı yıllarda geçen ve maden ocaklarındaki hayatı anlatırken büyük bir aşk öyküsünü de ekrana taşıyacak.

Fox TV bu sezon bomba gibi dizilerle reyting savaşındaki yerini alıyor! 11

Yalancılar ve Mumları

Mistresses (Metresler) isimli yabancı dizinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları için şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Ceren Moray, Feyyaz Duman, Elçin Sangu, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar dizinin oyuncu kadrosundaki isimler. Yalancılar ve Mumları dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor.

Fox TV bu sezon bomba gibi dizilerle reyting savaşındaki yerini alıyor! 12

El Kızı

El Kızı dizisi son zamanların parlak oyuncularından Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ı bir araya getiriyor, usta oyuncu Perihan Savaş’ı da bir kez daha hayranlarıyla buluşturuyor. Muğla’da çekilen dizi, Ezo isimli öksüz bir kadının acıklı hikayesini anlatıyor.

Fox TV bu sezon bomba gibi dizilerle reyting savaşındaki yerini alıyor! 13

Evlilik Hakkında Her Şey

MF Yapım tarafından çekilecek olan ve yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yayınlandığı dönem büyük olay yaratan ABD yapımı The Split’in Türkiye uyarlaması. Dizide rol alan isimler bir hayli iddialı. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece Yazkan, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Bir hukuk dizisi olan Evlilik Hakkında Her Şey’de, yıllar önce ortadan kaybolan babalarının ortaya çıkmasıyla hayatları alt üst olan boşanma avukatıüç kız kardeşin hikayesini ekrana taşıyacak.