Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV dizilerinin ünlü oyuncuları yılbaşı konseptinde çok farklı!

Fox TV dizilerinin ünlü oyuncuları yılbaşı konseptinde çok farklı!

tarafından ker_def

Fox TV, son yıllarda fark yaratan yayınları ile dikkatleri çekerken, dizileriyle de büyük bir izleyici kitlesini kendisine çekti. Ancak Fox TV’nin 31 Aralık Perşembe yani yılbaşı akşamı için hazırladığı özel bir eğlence programı yok. Bunun yerine Şahane Hayaller ve Kafalar Karışık isimli yerli filmler gösterilecek.

Son dönemde hazırlanan tanıtım filmleriyle fark yaratan FOX, 2021 yılı için hazırladığı yeni yıl filmiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. FOX’un yılbaşı konseptli tanıtım filminde dizi oyuncuları, ekran ve haber yüzleri yılbaşı temasıyla izleyici karşısına çıkıyor.

Kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan ve büyük beğeni toplayan filmde; Yasak Elma, Kefaret, Mucize Doktor, Sen Çal Kapımı, Baraj, Son Yaz gibi çok sevilen ve takip edilen dizilerin oyuncuları ile FOX’un ekran yüzleri Zuhal Topal, Çağla Şıkel, Kadir Ezildi, Merve Yıldırım, Memet Özer, Ali Yeşilırmak, Beyza Şekerci ve haber sunucuları Selçuk Tepeli, İsmail Küçükkaya, Gülbin Tosun ile İlker Karagöz bir kar küresi içerisinde görülüyor.

3D modellemeyle özel olarak tasarlanan kar küresi içerisinde dizi oyuncularının, ekran ve haber yüzlerinin elle çizilen modelleri yer alıyor.

Yılbaşına özel hazırlanan bu tanıtım filminin fikir çalışmasını FOX’un deneyimli tanıtım ekibi, uygulamasını ise Cue. İstanbul üstlendi.