Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV dizisi final yapıyor hem de ne final şaşkına döneceksiniz!

Fox TV dizisi final yapıyor hem de ne final şaşkına döneceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında kış sezonundan kalan ve şimdiye kadar 34 bölüm yayınlanan Kefaret isimli dizinin finali için artık izleyiciler gün saymaya başladı… Bayram haftası nedeniyle 35.bölüm gelecek haftaya ertelendi. Kefaret’in finali 29 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünden neler yaşanacağını heyecanla bekleyen dizi hayranları yayınlanan fragman ile şaşkına döndü. Dizi iyi mi yoksa kötü bir final mi yapacak belirsiz… Fragmana bakılırsa kötü bir final hissiyatı öne çıkıyor. Ancak senaristler ters köşe yapmış da olabilir…

Zeynep hamile ve bu durum ilk şaşkınlık nedeni. İkinci şaşkınlık sebebi ise Meltem hapiste ve çocuğu Zeynep’e kaldı… Arzu büyük sıkıntıda ve yardım için Zeynep’in kapısında… Sinan ile Zeynep barışıyor ama bu aşkın sonu hüzünlü bitebilir.

Fox TV dizisi final yapıyor hem de ne final şaşkına döneceksiniz! 7

Kefaret dizisinin finalinde Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan karakterine ne olacağı aslında dizinin iyi mi yoksa kötü mü biteceğinin de göstergesi olacak. Sinan ölecek mi, yoksa aşk ve mutluluk dolu bir veda mı yaşanacak? Yayınlanan fragmanda bu konuda net bilgiler yok. Ancak bilinen bir şey var ki, Kefaret dizisi 35. bölümü ile birlikte izleyicileri çok şaşırtacak bir final yapacak.

Fox TV’nin sevilen dizisi ekran ömrünü tamamlıyor. Bir hafta ertelenen final nedeniyle dizi hayranları daha meraklandı ve nasıl bir sonla biteceğini çok merak ediyor. İşte Fox TV’nin yayınladığı final bölümü fragmanı: