Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV dizisindeki talihsizlikten sonra Timur Acar yeni dizisini buldu!

Fox TV dizisindeki talihsizlikten sonra Timur Acar yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV dizilerinin düşük gelen reytingleri tüm yapım ekipleri için büyük sorun teşkil ediyor. Büyük emekler verilen diziler bir bir yayından kaldırılıyor. Uzak Şehrin Masalı da kanalın bu sezon iddialı projelerinden birisi olarak öne çıktı ama sadece 5 bölüm sürdü.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizide bir başka isim daha vardı. Timur Acar, başrolün ikinci erkek oyuncusu olarak hikayede yer aldı. Kötü bir adam karakteri ile yine izleyicileri etkileyen oyuncu, tüm ekip ile birlikte büyük bir talihsizlik yaşadı.

Kars’ta oluşturulan ve çok iyi bir aile ortamı içinde çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisi ne yazık ki izleyicilerden yeterli ilgiyi görmedi. Beş bölüm süren dizi bu sezonun final yapan iddialı dizilerinden birisi olarak kayıtlara geçti.

Timur Acar ise bir süre dinlendikten sonra şimdi yeni projesi için hazırlık yapıyor. Kendisine gelen teklifler arasında Ay Yapım’ın hazırladığı Oğlum isimli diziyi tercih eden ünlü oyuncu, duygusal yönü ağır basan bir hikayede yer alacak.

Canan Ergüder ile Timur Acar isimleri dizi için şimdilik netleşen iki oyuncu olarak gözüküyor. Canan Ergüder pedagog Demet karakterini canlandırırken, Timur Acar’ı ise 6 yaşındaki dar gelirli ailenin çocuğu Kaan’ın babası İlyas olarak izleyeceksiniz.