Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV, final kararı aldığı Elkızı dizisinin son 3 bölümünü önemsizleştirdi!

Fox TV, final kararı aldığı Elkızı dizisinin son 3 bölümünü önemsizleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Elkızı dizisi yılbaşı arası verdi… Dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı. Elkızı dizisinin 11. yeni bölümünün 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacağı ise geçen hafta paylaşılan fragman ile duyurulmuştu.

Dizinin 11. bölüm fragmanında başlama saatinin 20.00 olduğu görülüyor ama son yaşanan gelişmelerden sonra dizinin kalan 3 bölümünün akıbeti belirsizleşti. Geçtiğimiz hafta sonu Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı ekrana geldi ve ilk iki bölümün reytingleri de bir hayli başarılıydı.

Sosyal medyada yapılan büyük eleştiri kampanyası aslında programın daha geniş kitleler tarafından duyulmasını ve daha çok meraklı kişinin ekran başına geçmesine neden oldu…

RTÜK tarafından da program için inceleme başlatılmasının ardından izlemeyen birçok kişinin de programı merak ettiği sosyal medyaya yansıyan mesajlardan anlaşılıyor.

Fox TV de bu fırsatı değerlendirerek Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını hafta sonu iki günde de yayınlama kararı aldı. Daha önce sadece Pazar akşamları izleyicilerle buluşacağı duyurulan program, bu yoğun ilgi üzerine hem Cumartesi hem de Pazar akşamları ekrandaki yerini alacak.

Fox TV, final kararı aldığı Elkızı dizisinin son 3 bölümünü önemsizleştirdi! 7

Medyapım’dan yapılan duyuruda da artık her cumartesi ve pazar günleri Maske Kimsin Sen isimli yarışma programının saat 20.00’da Fox TV ekranında olacağı belirtiliyor. Youtube’da yayınlanan programın fragmanında da bu ifadelere yer verildi.

Peki bu durumda Elkızı dizisinin son 3 bölümüne ne olacak? Fox TV’de şimdiye kadar 10 bölümü yayınlanan dizinin 13 bölümde biteceği belirtilmişti. 11. bölümü gelecek hafta yayınlanması beklenen dizi için hayranlar Fox TV’nin yeni planlamasını merakla bekliyor.

15 Ocak Cumartesi akşamı Elkızı dizisinin 11. bölümünün daha geç bir saatte yayınlanması durumu da olabilir. Fox TV’nin internet sitesinde de Elkızı dizisi için 15 Ocak Cumartesi saat 20.00’da yayın olacağı bilgisi duruyor.

Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı mı yoksa Elkızı mı, gelecek hafta hangisi yayında olacak, nasıl bir planlama yapılacak?

Ortalamanın altında reytingler alsa bile Elkızı’nın büyük bir izleyici kitlesi var. Dizinin son bölümleri de bu kitle tarafından merakla bekleniyor. Bakalım Fox TV, nasıl bir planlama yapacak?