Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV ile Show TV fırsatı kaçırdı, Acun Ilıcalı’nın tv8’i gol fırsatını kaçırmadı!

Fox TV ile Show TV fırsatı kaçırdı, Acun Ilıcalı’nın tv8’i gol fırsatını kaçırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının dizi yarışı tüm hızıyla sürürken, tv8’de de büyük bir heyecan var… Kırmızı Oda dizisinin yayından kaldırılmasının ardından kanalın elinde sadece Canım Annem isimli Şubat ayında başlayan günlük dizi kaldı…

TV8, yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile yeniden diziler konusunda güçlü bir adım atıyor… Çarşamba akşamlarındaki fırsatı gören Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalın yetkilileri, dizinin yayın tarihi için akıllı bir tercihte bulundu…

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, finale doğru giden Sadakatsiz’in yerini alabilir… Özellikle Kuruluş Osman dizisinin erkek izleyicileri kendisine bağladığı bir ortamda, kadın izleyiciler daha çok Sadakatsiz’i izliyordu.

Fox TV ile Show TV fırsatı kaçırdı, Acun Ilıcalı'nın tv8'i gol fırsatını kaçırmadı! 7

Fox TV, Son Nefesime Kadar dizisi ile çarşamba akşamları bir atak yapmak istedi ama senaryo iyi olmayınca, geçen hafta bu dizinin final yaptığına şahit olduk.

Show TV ise Oğlum isimli güçlü dram hikayesi ile izleyicileri kendisine çekmeye çalışıyor. Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Nihal Şahin ve Kubilay Aka gibi önemli isimleri Oğlum dizisinde bir araya getiren Show TV, şimdiye kadar ortalama oranların çok da üzerine çıkamadı.

Bu durum da gösteriyor ki, Sadakatsiz dizisi adım adım finale giderken yerini dolduracak dizi olma konusunda Annenin Sırrıdır Çocuk’un önemli bir şansı var… TV8, bu noktada doğru bir karar vermiş oldu. Şimdi 6 Nisan’da yayınlanacak olan ilk bölümün elde edeceği reytingler merakla bekleniyor… Tabii ki bir de TRT1’in 30 Mart Çarşamba günü ilk bölümünü yayınlayacağı Kara Tahta dizisi de bu rekabette yer alacak ve iki yeni dizi ile birlikte çarşamba akşamları zorlu bir yarış yaşanacak.

Anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek olan dizinin fragmanları da büyük ilgi görmüştü. Oyuncu kadrosunda yer alan İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ile Olgun Toker uzun süredir yakın arkadaş ve setteki enerjilerinin, uyumlarının da çok iyi olması bekleniyor.