Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Masumiyet’in reytingine bakmasın misyonun hatırına diziye dokunmasın!

Fox TV, Masumiyet’in reytingine bakmasın misyonun hatırına diziye dokunmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları başlayan ve 11 bölüm yayınlanan dizi, gün değiştirmiş ve 12. bölümü de 17 Mayıs Pazartesi yani dün akşam ekrana gelmişti. Gün değişikliği sonrasında dizinin sıralama olarak yerinin iyi ama reytingler noktasında çarşambadan çok farklı olmadığı da görülüyor.

Masumiyet dizisi Fox TV için kar etmek istediği bir yapım olabilir ama hikayenin gidişatı ve oyuncuların projeye olan inançları düşünüldüğü zaman ekranda kalması ve bir misyonu temsil etmek adına da sürdürülmesi gereken bir dizi konumunda… Kadına şiddet konusunda bugüne kadar yapılmayan bir dizi… Çünkü tarafları ve tüm yönleri ekrana taşıyan, farkındalık yaratan, günümüzde birçok kişinin kendisinden birçok şeyler bulabildiği bir dizi oldu Masumiyet…

Ancak dizinin reytingleri noktasında Fox TV’nin beklentisini karşılamadığı da ortada. Yüksek bütçeli bir dizi olan Masumiyet’te Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi isimleri bir araya getirmek o kadar da kolay bir iş değil. Yapımcı Gold Film proje için büyük emekler ve bütçe ortaya koydu.

Masumiyet dizisini Fox TV’nin reytinglerine bakarak bitirmek yerine, bir misyonu yüklenmek ve Türk televizyonlarında kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmayı sürdürmek adına devam ettirmesi gerekiyor.

Serkay Tütüncü geçen gün röportajında bu projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Daha önce benzer ifadeleri Hülya Avşar, Deniz Çakır ikilisinden de duymuştuk. Mehmet Aslantuğ da dizinin kadına şiddet noktasında farkındalık sağladığı vurgusunu özellikle yapmıştı.

Fox TV’nin hikayesi ile öne çıkan, oyunculuk performansları ile adeta ders niteliğindeki bu projeden hemen vazgeçmemesi ve bir misyonu yüklenmek adına, zararı da göze alarak yapımı sürdürmesi doğru bir karar olacaktır.

Masumiyet ekranda yeterince ilgi görmemiş olabilir ama ortaya konulan projenin misyonu düşünüldüğü zaman Fox TV adına bu misyonu yüklenmek daha büyük bir kazanç olmalı…

Masumiyet dizisinin 13. yeni bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak. İlker, Ela’ya evlilik teklifi yaptı. Olaylar öyle bir karışıyor ki, izleyiciler yine şaşkına dönecek. İşte yeni bölümden ilk fragman: