Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, rakibi çok fazla olan cuma akşamına yeni dizisi İyilik’le damgasını vurmaya hazırlanıyor!

Fox TV, rakibi çok fazla olan cuma akşamına yeni dizisi İyilik’le damgasını vurmaya hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu kışı oldukça şanssız geçiren Fox TV, sezon sonunda yaptığı ataklarla dikkat çekiyor. Kanal, Gülümse Kaderine’den sonra İyilik dizisinin gününü de açıkladı. Cuma günü yayınlanacak dizi birçok rakiple mücadeleye girecek.

Cuma geceleri televizyon kanallarında dizilerin yoğunluğunun çok olduğu bir gün. Kaderimin Oyunu, Aziz, Kasaba Doktoru, Yalnız Kurt ve Arka Sokaklar cuma gecelerinin reyting savaşçıları. Fox TV’de uzun süredir cuma akşamları başarıyla yayınına devam eden Aşk Mantık İntikam dizisini sona erdiriyor ve yerine entrika dolu bir dizi olan İyilik’i getirmeye hazırlanıyor.

Fox TV, Güney Kore’de başarılı olan The Queen’s House isimli yapımdan uyarlanan İyilik isimli dizinin yayın gününü açıkladı. Dizi, cuma akşamları yayınlanacak. İlk bölümü de 22 Nisan’da sona erecek Aşk Mantık İntikam’dan bir hafta sonra, 29 Nisan Cuma akşamı yayınlayacak.

Fox TV, rakibi çok fazla olan cuma akşamına yeni dizisi İyilik'le damgasını vurmaya hazırlanıyor! 7

İyilik isimli dizinin oyuncusu çok fazla olan cuma gecesi reytinglerinde başarılı olup olmayacağı merak konusu. Cuma akşamlarının en güçlü rakibi, Kanal D’nin çok uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar. Aziz ve Yalnız Kurt ortalama reyting rakamlarıyla yayınlarını sürdürürken Kasaba Doktoru ve Kaderimin Oyunu’nun reyting puanları ise pek de parlak değil. Dolayısıyla İyilik dizisinin şansının yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Fox TV’nin en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma’nın yapımcısı Med Yapım tarafından çekilen İyilik dizisi de entrika dolu bir hikayeye sahip. Dizide, Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi dikkat çekici isimler var.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu İyilik dizisinin hikayesi şöyle: Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Çok mutlu olan Neslihan, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Artık bundan sonra Neslihan için korunaklı hayatından çıkıp mücadeleye girişme zamanıdır.

İyilik dizisi ilk bölümüyle 29 Nisan Cuma akşamı Fox TV’de.