Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV ve Kanal D yapar da, atv boş mu duracak? İşte atv’nin yeni dizisi!

Fox TV ve Kanal D yapar da, atv boş mu duracak? İşte atv’nin yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dönemi için 3 yeni dizi hazırladığını biliyor musunuz? Yakın zamanda başlayacak olan Gülümse Kaderine, İyilik ve Kusursuz Kiracı dizilerinden bahsetmiyoruz… Fox TV, 3 yeni dizi daha hazırlatıyor. Bunlardan birisi Gizli Kalsın… Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı başrolde ve iki gizli polisin hikayesi anlatılacak.

Fox TV ayrıca Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisiyle de milyonları etkilemeye çalışacak. Cemre Baysel ile Burak Çelik bu dizinin başrolünde, yaz döneminin yeni dizi çifti olacak. Tozlu Yaka isimli gençlere hitap edecek bir başka dizi daha hazırlatan Fox TV’ye karşı rakipleri de yeni projeler hazırlıyor.

Kanal D’nin yaz döneminde yayınlanacak olan Seversin isimli projesi için ekip oluşturuldu. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisi için okuma provalarına da başlandı.

Fox TV ve Kanal D yapar da, atv boş mu duracak? İşte atv'nin yeni dizisi! 8

atv ise doğal rakipleri bu kadar hızlı şekilde hazırlık sürecinde iken, yeni projesi ile yaz döneminde dikkatleri çekmek istiyor. İçimizdeki Ateş isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Fabrika Yapım tarafından hazırlanan proje için yönetmen Murat Onbul ile anlaşma sağlandı. Senaryosunun yazılmasına devam edilen dizinin ilk başrol oyuncusunun da Atakan Hoşgören olduğu ortaya çıktı. Mayıs ayında çekimlerin başlayacağı dizinin kadın başrol oyuncusunun da İpek Filiz Yazıcı olduğu ortaya çıktı.

Fox TV ve Kanal D yapar da, atv boş mu duracak? İşte atv'nin yeni dizisi! 9

Atakan Hoşgören ile İpek Filiz Yazıcı’nın nasıl bir dizi çifti olacağı konusu da sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Birçok dizi hayranına göre yeni dizi için yapılan başrol seçimi oldukça başarılı sonuç verecek. İki genç oyuncunun birbirlerine yakıştığını düşünenler diziyi şimdi daha da bir merakla beklemeye başladı.

Haziran ayında izleyicilerle buluşması beklenen İçimizdeki Ateş isimli dizi, atv’nin yaz döneminde reyting beklediği yapım oldu.