Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV yayından kaldıracağı diziyi seçti! Herkes bu kararla şok olacak!

Fox TV yayından kaldıracağı diziyi seçti! Herkes bu kararla şok olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Son Yaz dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Çekimler Çeşme’de devam ediyor. Dizinin ekibinden de keyifli fotoğraflar sosyal medyada boy boy yayınlanmakta. Son Yaz dizisinin gelişi ise Fox TV’de bir başka dizinin vedasına işaret ediyordu. Bir süredir de kanalın hangi yapımı yayından kaldıracağı konusu merakla bekleniyordu. İşte o dizi ortaya çıktı.

Birçok dizi hayranı Zümrüdüanka’nın en düşük reyting sonuçları alan dizi olması nedeniyle kaldırılmasına neredeyse kesin gözüyle bakıyordu. İkinci ihtimal ise Cuma günleri yayınlanan ve reytingleri git gide düşen Çocukluk dizisiydi…

Ancak bugün ortaya çıktı ki, Zümrüdüanka değil, ilk kurban verilecek olan dizi Çocukluk oldu… Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı ve Çarşamba akşamları çok düşük reytingler alan Zümrüdüanka, şimdilik yayında kalmaya devam edecek. Fox TV, anlaşılan Son Yaz dizisini Cuma akşamları yayınlayacak gibi bir izlenim de oluştu. Tabii ki yer değişiklikleri ile günler farklılaşabilir.

Fox TV yayından kaldıracağı diziyi seçti! Herkes bu kararla şok olacak! 7

Ancak görünen o ki bu sezona iddialı başlayan Erdal Beşikçioğlu, Selen Öztürk, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı, Çocukluk dizisinin macerası buraya kadar… Şimdiye kadar 9 bölüm yayınlanan Çocukluk dizisinin yayından kaldırılma kararını gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Fox TV’nin dizisi 2 hafta daha ekranda kalacak. Yani 11. bölüm itibari ile final yapılacak. Bu da demek oluyor ki, Aralık ayını Çocukluk ile tamamlayacak olan Fox TV, Son yaz dizisini Ocak ayında izleyicilerle buluşturmayı planlıyor.